Connect with us

Economic

Creştere spectaculoasă a unei companii din Botoşani. Aproape şi-a dublat profitul într-un singur an

Published

on

hidroplasto

Într-o perioadă în care atât firmele mari cât şi cele mici au avut probleme deoarece au fost foarte puţine lucrări în România, o companie din judeţul Botoşani a reuşit să-şi crească semnificativ cifra de afaceri şi profitul iar anul acesta a realizat investiţii importante mărind capacitatea de producţie şi numărul de angajaţi.

Pentru compania Hidroplasto din Botoşani, condusă de omul de afaceri Cătălin Silegeanu, 2016 a fost un an foarte bun. A reuşit să ajungă la o cifră de afaceri de peste 4,1 milioane de lei cu aproape 1 milion de lei mai mult decât în 2015. De asemenea, profitul a crescut de la 518.500 lei în 2015 la 798.231 lei în 2016. Din câte se pare, 2017 se anunţă un an mai bun decât 2016, compania Hidroplasto având o serie lucrări atât publice cât şi private, în toată ţara. În acelaşi timp, 2017 a fost şi un an în care s-au realizat investiţii importante. Una dintre aceste investiţii a fost realizată în municipiul Botoşani şi urmează a fi inaugurată luna viitoare.

pod agigea, lucrari hidroplasto (0)În portofoliu, compania botoşăneană are o serie de lucrări la Aeroportul Internaţional Henri Coandă, Autostrada Transilvania, podul de la Agigea, Mall-ul Băneasa şi canalul de irigare Siret – Bărăgan. În momentul de faţă, Hidroplasto are două fabric de producţie şi două depozite în Botoşani şi Oradea.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad