Connect with us

Economic

Creştere spectaculoasă a unei companii din Botoşani. Aproape şi-a dublat profitul într-un singur an

Published

on

hidroplasto

Într-o perioadă în care atât firmele mari cât şi cele mici au avut probleme deoarece au fost foarte puţine lucrări în România, o companie din judeţul Botoşani a reuşit să-şi crească semnificativ cifra de afaceri şi profitul iar anul acesta a realizat investiţii importante mărind capacitatea de producţie şi numărul de angajaţi.

Pentru compania Hidroplasto din Botoşani, condusă de omul de afaceri Cătălin Silegeanu, 2016 a fost un an foarte bun. A reuşit să ajungă la o cifră de afaceri de peste 4,1 milioane de lei cu aproape 1 milion de lei mai mult decât în 2015. De asemenea, profitul a crescut de la 518.500 lei în 2015 la 798.231 lei în 2016. Din câte se pare, 2017 se anunţă un an mai bun decât 2016, compania Hidroplasto având o serie lucrări atât publice cât şi private, în toată ţara. În acelaşi timp, 2017 a fost şi un an în care s-au realizat investiţii importante. Una dintre aceste investiţii a fost realizată în municipiul Botoşani şi urmează a fi inaugurată luna viitoare.

pod agigea, lucrari hidroplasto (0)În portofoliu, compania botoşăneană are o serie de lucrări la Aeroportul Internaţional Henri Coandă, Autostrada Transilvania, podul de la Agigea, Mall-ul Băneasa şi canalul de irigare Siret – Bărăgan. În momentul de faţă, Hidroplasto are două fabric de producţie şi două depozite în Botoşani şi Oradea.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )