Connect with us

Sport

Probleme pentru Costel Enache înaintea meciului cu FC SB. Ambii jucători sub 21 de ani vor lipsi

Published

on

morutan

FC Botoşani se confruntă cu mari probleme înaintea meciului cu FC SB, programat duminică seară, de la ora 21.00, pe Arena Naţională. Ambii jucători sub 21 de ani, folosiţi în acest sezon, sunt indisponibili.

Lorand Fulop şi Olimpiu Moruţan vor rata meciul cu FC SB iar antrenorul Costel Enache este nevoit să folosească un jucător sub 21 de ani care nu a jucat niciun minut în acest sezon. Cel mai probabil, el va apela la Marian Târşa, mijlocaşul de 19 ani adus vara aceasta de la Poli Iaşi. Lorand Fulop a suferit o accidentare gravă şi va reveni abia în primăvară iar Moruţan este suspendat în urma cartonaşului roşu încasat în meciul cu Concordia Chiajna.

„Ăsta este rolul meu, să caut soluţii şi să găsim soluţii. O să găsim soluţii şi pentru meciul cu FCSB. Ar putea apărea un jucător nou în cadrul lotului dar nu în teren. Târşa este o soluţie pentru următorul meci. Marian face parte din lotul nostru de la începutul pregătirii. Am spus că ne descurcăm cu jucătorii pe care îi avem. Am încredere în toţi jucătorii şi fiecare jucător din lotul nostru este o soluţie reală”, a spus Costel Enache.

Conducătorii clubului FC Botoşani deja se gândesc să mai transfere un jucător sub 21 de ani deoarece au apărut multe probleme de lot în condiţiile în care au trecut doar şapte etape din acest sezon.

„Până acum eram echipa cu cei mai buni jucători sub 21 de ani. Îi aveam pe Moruţan şi Fulop care era golgheterul echipei cu trei goluri marcate. Moruţan a fost un jucător important, a pasat decisiv la golul lui Roman, acţiunea la golul doi a plecat tot de la el. În acest moment suferim. Vom vedea în ce măsură mai aducem un jucător sub 21 ani pentru că avem nevoie. Mai sunt multe etape şi se mai pot întâmpla lucruri neprevăzute”, a declarat Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad