Connect with us

Administratie

Ansamblul Hora din Vlăsineşti participă la unul dintre cele mai mari festivaluri de folclor din lume

Published

on

ansamblul hora vlasinesti (3)

Ansamblul Folcloric “Hora” al Căminului Cultural Vlăsinești, județul Botoșani, va reprezenta România la un renumit festival internațional de folclor.

În urma parteneriatului cu Asociația Culturală ”Friedrich Schwartz” din Suceava condusă de Ovidiu Șvarț, ansamblul folcloric al comunei Vlăsineşti a primit invitația de a participa la cea de-a 47-a editie a ”FESTIVALULUI INTERNAȚIONAL DE FOLCLOR DIN LIPTAL-CEHIA”.

Festivalul se va desfășura în perioada 23 – 28 august 2017 in localitatea Liptal, Regiunea Zlín, Republica Cehă, unde vor fi prezente formații artistice din toate colțurile lumii.

“Este onorant pentru noi să reprezentăm țara la un festival cu o asemenea tradiție. Am dat curs acestei invitații din dorința de a prezenta tradițiile, portul popular, dansul și cântecele românești culese din vetrele folclorice ale Moldovei la un festival renumit din străinate.

Pe această cale doresc să mulțumesc pentru sprijinul acordat Consiliului Local Vlăsinești și colaboratorilor care au făcut posibilă prezența la acest eveniment a ansamblului comunei noastre”, a declarat primarul comunei Vlăsineşti, Andrei Bouariu.

ansamblul hora vlasinesti (4)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad