Connect with us

stiri

Bază sportivă modernă într-o comună din judeţul Botoşani GALERIE FOTO&VIDEO

Published

on

baza sportiva Paltinis (0)

Primarii din judeţul Botoşani încep să investească şi baze sportive, nu doar în drumuri, apă şi canalizare. Un exemplu este primarul comunei Păltiniş. Recent a finalizat un teren sitetic cum nu există în municipiul Botoşani iar în toamna acestui an intenţionează să inaugureze şi noul stadion.

Terenul sitetic face parte dintr-un proiect care mai cuprinde construcţia unei clădiri în care vor fi vestiare şi o sală de fitness iar investiţia totală este de 800.000 de lei.

“Baza este finalizată şi urmează să facem inaugurarea. Este o investiţie realizată din bugetul local. Încă nu este finalizată în totalitate această investiţie. În cadrul proiectului mai avem o sală de fitness cu vestiare. Anul viitor vom finaliza a doua parte a proiectului. Important este că am finalizat terenul iar tinerii din comună vor avea posibilitatea să vină şi să facă mişcare”, ne-a spus Costel Romanescu, primarul comunei Păltiniş.

Tot de anul acesta, comuna Păltiniş va avea şi un stadion nou. Lucrările au fost finalizate dar baza nu a fost dată în folosinţă deoarece starea gazonului nu este una foarte bună. Seceta din ultimii doi ani le-a stricat planurile autorităţilor locale.

“Stadionul este finalizat dar din cauza secetei avem probleme cu gazonul. Sperăm că în scurt timp să refacem suprafaţa de joc iar de anul viitor să avem o bază modernă. Important este să avem tineri şi să aibă cine juca”, a mai precizat Costel Romanescu.

În plus, primarul comunei Păltiniş vrea să demareze anul viitor construcţia unei săli de sport cu aproximativ 150 de locuri. În momentul de faţă se lucrează la documentaţie şi se încearcă obţinerea fondurilor de la Compania Naţională de Investiţii.

baza sportiva Paltinis (12) baza sportiva Paltinis (11) baza sportiva Paltinis (10) baza sportiva Paltinis (9) baza sportiva Paltinis (8) baza sportiva Paltinis (7) baza sportiva Paltinis (6) baza sportiva Paltinis (5) baza sportiva Paltinis (4) baza sportiva Paltinis (3) baza sportiva Paltinis (2) teren sintetic paltinis (4) teren sintetic paltinis (3) teren sintetic paltinis (1) baza sportiva Paltinis (14) baza sportiva Paltinis (13) baza sportiva Paltinis (1)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad