Connect with us

Sport

CSU Craiova – FC Botoşani 1-0. Oltenii câştigă printr-un gol din ofsaid

Published

on

craiova - botosani

După un început extraordinar de campionat, pentru FC Botoşani a venit un examen de maturitate. Meciul din deplasare cu CSU Craiova era ocazia ideală ca elevii lui Costel Enache să arate că nu a ajuns conjunctural pe primul loc în clasament şi că este una dintre candidatele la play-off.

Oltenii au început mai bine partida dar prima mare ocazie a meciului a aparţinut botoşănenilor. Mihai Roman întoarce un adversar, şutează la colţul lung dar mingea trece puţin pe lângă poarta oltenilor. În minutul 13, Fulop se accidentează şi este înlocuit cu Moruţan. Ghionionul continuă pentru FC Botoşani iar în minutul 30 Costel Enache este nevoit să-l înlocuiască şi pe Stelian Cucu, tot din cauza unei accidentări. A doua mare ocazie a meciului aparţinut tot botoşănenilor, în minutul 44. Tiberiu Serediuc, înlocuitorul lui Golofca, luftează incredibil din şase metri. La pauză era 0-0 şi botoşănenii sperau la cel puţin un egal pe terenul oltenilor.

În minutul 53, Mihai Roman trimite în bară iar botoşănenii ratează încă o şansă de a marca. Odată cu trecerea timpului, oltenii ies mai mult la joc, au o bară prin Roman iar în minutul 79 reuşesc să marcheze prin Zlatinski la o fază în care autorul golului era într-o poziţie suspectă de ofsaid. Cu un Moruţan care face figuraţie pe teren, cu Serediuc catastrofal şi cu un Popa ineficient, FC Botoşani nu a putut să revină iar oltenii s-au impus cu 1-0 chiar dacă nu au demonstrat că sunt superiori.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad