Connect with us

Sport

CSU Craiova – FC Botoşani. C.Enache: „Nu suntem setaţi pur pe rezultat. Vrem ca rezultatul să fie o consecinţă a …”

Published

on

costel enache

După un început de campionat cu patru victorii şi un rezultat de egalitate, pentru  FC Botoşani urmează o deplasare foarte dificilă. Echipa lui Costel Enache va întâlni duminică după amiază pe CSU Craiova, una dintre formaţiile care şi-au anunţat intenţia de a se lupta la titlu în acest sezon.

Tehnicianul formaţiei botoşănene se aşteaptă la un meci dificil dar mizează pe experienţa jucătorilor săi care au demonstrat că sunt capabili să obţină rezultate pozitive.

„Nu ne aşteaptă un meci uşor. Întâlnim o echipă care a arătat că are forţă, organizată, care poate juca foarte bine ca şi grup dar are şi valori individuale. Ne pregătim şi sperăm ca la ora jocului să fim apţi pentru o confruntare frumoasă. Jucătorii sunt conştienţi, mulţi sunt cu experienţă mare şi ne ajută foarte mult în formarea unei concentrări în cadrul echipei. Încercăm să menţinem starea bună din cadrul lotului şi să menţinem rezultatele bune. Nu suntem setaţi pur pe rezultat. Vrem ca rezultatul să fie o consecinţă a unui model de joc, a unei strategii, a unei idei”, a spus Costel Enache.

Antrenorul Costel Enache continuă să rămână foarte modest şi spune că meritul principal pentru aceste rezultate bune este al jucătorilor şi mai puţin al lui.

„Din start am spus că nu e meritul meu ci e meritul grupului, al oamenilor din jurul echipei, al jucătorilor în primul rând. Asta e realitatea. Poate am contribuit şi eu cu ceva dar de asta am fost adus şi asta încerc să fac. Am găsit un loc bun şi e un mare avantaj pentru mine”, a mai afirmat Costel Enache care nu se gândeşte la alte transferuri.

„În momentul ăsta, cu jucătorii pe care îi avem, putem acoperi orice situaţie de joc. Accidentări, suspendări. Este un grup bun, unit şi foarte echilibrat. Ăsta este punctul nostru forte. Încercăm să menţinem o continuitate în grup dar în acelaşi timp trebuie să fim conştienţi că sunt oportunităţi pentru jucători şi oportunităţi financiare pentru grupul nostru care are ca obiectiv autofinanţarea. Noi am ieşit în evidenţă cu forţa grupului şi unul-doi jucători în anumite momente”, a precizat antrenorul principal al FC Botoşani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad