Connect with us

Administratie

Una dintre cele mai apreciate artiste din România vine la Ziua comunei Vlăsineşti

Published

on

Zilele Comunei Vlasinesti (4)

Ziua de 15 august 2017 va fi una de sărbătoare pentru comuna Vlăsineşti din judeţul Botoşani. Primăria şi Consiliul Local vor organiza pe terenul de fotbal din localitate, Ziua comunei Vlăsineşti, eveniment care a devenit o tradiţie şi care an de an adună mii de oameni.

Organizatorii au pregătit şi anul acesta un spectacol în care vor urca pe scenă nume importante din muzica românească şi nu numai. Andrei Bouariu, primarul comunei Vlăsineşti, ne-a spus că anul acesta, cap de afiş al spectacolului va fi Paula Seling. De asemenea, pe scenă vor mai urca Celia, Los Anonimos, Alexandru Brădăţan, Laura Olteanu, Violeta Geapană, Ansamblul folcloric Hora şi Ansamblul etonofolcloric „Plăieşii” din Republica Moldova.

„Ziua comunei o organizăm pe data de 15 august. Anul acesta va fi o singură zi. Programul începe în jurul orei 15.00 şi se va încheia la miezul nopţii. Păstrăm tradiţia din anii anteriori şi încercăm să aducem nume importante din muzica românească. Paula Seling, Celia şi încă vreo câţiva artişti. Ne aşteptăm la 3000-4000. Este festivalul cu una dintre cele mai mari prezenţe din judeţul Botoşani”, a spus Andrei Bouariu, primarul comunei Vlăsineşti.

De asemenea, 18 cupluri care împlinesc anul acesta 50 de ani de la căsătorie, vor fi premiate pe scenă de către primarul comunei Văsineşti.

afis ziua comunei vlasinesti

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad