Connect with us

Sport

REAL TAEKWONDO TEAM a reprezentat cu succes judeţul Botoşani la cea de a XIV a editie a „STAGIULUI TEHNIC NATIONAL” la Taekwondo W.T.F.

Published

on

real taekwondo

În perioada 31 iulie-6 august, în localitatea Eforie Sud, jud. Constanţa, a avut loc “Stagiul Tehnic National la Taekwondo W.T.F.”, aflat  la a XIV a editie, organizat de  către Federaţia Română de Taekwondo W.T.F.

Intreaga activitate a beneficiat de un inalt nivel de experienta si expertiza internationala, asigurat prin prezenta tehnicienilor din Serbia si Moldova cat si a presedintelui federatiei, Maestru International  Constantin Apostol, care  impreuna si cu tehnicienii federatiei, au reusit sa aduca evenimentului un inalt standard metodologic  si tehnico-tactic, in care au fost omniprezente complexitatea, eficienta, precizia si varietatea de mijloace si optiuni conform standardelor internationale.La aceasta editie au participat peste 350 de tehnicieni, antrenori, instructori, arbitri si sportivi de la cluburile de profil din tara.

Judetul Botosani a fost reprezentat de cel mai titrat club de Taekwondo W.T.F., C.S. REAL TAEKWONDO TEAM , cu un număr de 45 de participanti(antrenori, instructori, tehnicieni  si sportivi).

„Mulțumesc sportivilor și tehnicienilor din cadrul clubului pentru prestația avută pe tot parcursul desfașurării acestui seminar. Au fost antrenamente destul de complexe dar si foarte plăcute în același timp,  iar la finele seminarului toți participanții au plecat foarte încântați unde Federatia Romana de Taekwondo W.T.F. a premiat toate delegatiile participante in echipamente si materiale specifice taekwondo-ului. Felicitări părinților pentru susținere și nu în ultimul rând felicitări celor ce au obtinut rezultate foarte bune la examenele de grad : Vamanu Andrei- centura neagra 3 DAN,  Socarici Darius- centura neagra 1 DAN,Radis AndyEduard- centura neagra 1 DAN.”

C.S. REAL TAEKWONDO TEAM multumeste Primariei Municipiului  Botosani si Consiliului Local Botosani pentru sprijinul acordat in participarea la acest eveniment dar si pentru urmatoarele activitati ce vor avea loc in cadrul  proiectului de finantare nerambursabila“TAEKWONDO WTF –O MINTE SANATOASA INTR-UN CORP SANATOS“.

Presedinte-antrenor NICOLAE PASNICIUC

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad