Connect with us

stiri

FC Botoşani – Poli Timişoara 1-0. Au învins dar n-au convins

Published

on

fc bt - timisoara foto gsp

FC Botoşani continuă seria rezultatelor foarte bune din acest debut de sezon şi ajunge la patru victorii consecutive. Ultima victimă a echipei lui Costel Enache a fost ACS Poli Timişoara dar de această dată FC Botoşani nu a mai impresionat.

Fără Golofca în teren, plecat la FC SB pentru 400.000 de euro, FC Botoşani nu a mai fost acea echipă spectaculoasă din meciurile cu Sepsi şi Voluntari. Începutul meciului cu ACS Poli Timişoara a aparţinut botoşănenilor dar fără mari ocazii la poarta lui Curileac. În minutul 29, Popa centrează de pe dreapta, Cânu deviază iar mingea ajunge la Lorand Fulop care îl execută pe portarul timişorean şi ajunge la a treia reuşită din acest campionat.

Se părea că va fi un nou meci la discreţia botoşănenilor. Cu două minute înainte de pauză, Laurenţiu Buş putea majora avantajul botoşănenilor dar Curileac îşi salvează echipa.

Partea secundă a aparţinut în totalitate timişorenilor. Elevii lui Costel Enache s-au retras în apărare şi au jucat precum o formaţie aflată în deplasare şi care vrea să apere un rezultat pozitiv. Antrenorul botoşănean i-a trimis pe teren pe Kuku, Serediuc şi Moruţan dar aceştia nu au adus nimic pozitiv în jocul echipei. Deşi au dominat categoric repriza secundă, timişorenii nu şi-au creat ocazii foarte mari. Cea mai mare i-a aparţinut lui Mailat, în minutul 58, dar nu a nimerit poarta.

Partida s-a încheiat cu victoria botoşănenilor care au şansa de a rămâne încă o etapă pe primul loc al clasamentului Ligii I. În cinci meciuri, FC Botoşani a obţinut 13 puncte, a marcat 11 goluri şi a primit 3.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad