Connect with us

Sport

FC Botoşani îl pierde pe GOLOFCA. Pleacă pentru 400.000 de euro la FC SB

Published

on

golofca

Conducătorii clubului FC Botoşani au acceptat să-l cedeze pe Cătălin Golofca la FC SB în schimbul sumei de 400.000 de euro. Jucătorul va fi deţinut în coproprietate, FC Botoşani urmând să aibă 60% dintr-un viitor transfer iar FC SB 40%. Informaţia a fost confirmată de către Valeriu Iftime, patronul FC Botoşani.

Deşi Valeriu Iftime declara în urmă cu câteva zile că vrea un milion de euro pe Golofca, până la urmă a acceptat să-l vândă pe doar 400.000 de euro la FC SB, club cu care vara aceasta a mai negociat şi transferul lui Olimpiu Moruţan. Potrivit înţelegerii, FC SB îl va ceda la Botoşani pe Sebastian Chitoşcă, un tânăr jucător care a fost cumpărat de la Ceahlăul.

„Acum o oră am rezolvat transferul lui Golofca la Steaua. E un jucător pe care cei de acolo și l-au dorit și am reușit în seara asta să ajungem la un acord cu ei. A fost o afacere bună pentru toată lumea. A plecat deja de la Botoșani spre București. Este jucătorul lor”, a spus Valeriu Iftime, patronul de la Botoșani, pentru GSP.ro.

În play-out-ul sezonului trecut şi primele patru etape din actuala ediţie de campionat, Golofca a fost cel mai bun jucător al FC Botoşani. A marcat trei goluri şi a mai contribuit decisiv la alte patru reuşite ale botoşănenilor.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad