Connect with us

Sport

GOLOFCA e pe picior de plecare. „Sunt discuţii avansate”. VEZI preţul stabilit de FC Botoşani

Published

on

golofca

Cătălin Golofca a avut un start extraordinar de campionat. În patru meciuri a marcat trei goluri, a contribuit la alte patru goluri reuşite de FC Botoşani şi a fost cel mai spectaculos jucător din echipa lui Costel Enache.

După play-out-ul campionatului trecut în care a fost golgheterul FC Botoşani şi după acest început foarte bun de sezon, Golofca a devenit cel mai căutat jucător al echipei antrenate de Costel Enache. Toată vara s-a vorbit de transferul lui Moruţan dar se pare că până la urmă va fi transferat Cătălin Golofca. Deja sunt discuţii atât cu cluburi din străinătate cât şi din ţară. Din România, singurul club care l-ar putea cumpăra pe Golofca este Steaua.

„Vedem cum îl ţinem pe Golofca. Sunt câteva discuţii avansate şi s-ar putea să se finalizeze după jocurile astea. Sunt discuţii şi cu echipe de afară, şi din ţară. Dacă primesc o ofertă bună, e posibil să plece vara aceasta. Cu un milion de euro îl dăm. E un jucător care dă goluri, e letal dacă are mingea la picior. Dacă e Golofca la altă echipă, mă tem să mă uit la meci, el trece ca prin brânză, taie de parcă e laser”, a spus Valeriu Iftime.

De asemenea, Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani, consideră că este sezonul lui Golofca şi că acesta este mai motivat de la meci la meci.

„Golofca e jucătorul momentului. E anul lui. E marcator, pasator, luptător. În fiecare sezon a apărut câte un jucător. Se pare că ăsta e sezonul lui Golofca. L-am încurajat, el este monitorizat şi o să mai apară oferte. Sunt mulţi care au început să întrebe de el. Crede în el de la meci la meci, este mai motivat. Golofca şi Băluţă sunt cei mai buni jucători de bandă din Liga I”, a declarat Cornel Şfaiţer.

„Îmi doresc să prind un transfer mai bun”

Până acum, Cătălin Golofca nu visa la transferuri şi de câte ori era întrebat, declara că vrea să rămână la FC Botoşani. După jocul extraordinar cu FC Voluntari şi cele două goluri reuşite, Golofca a declarat îşi doreşte un transfer la o echipă mai puternică.

„Mă pregătesc bine. Am avut şi puţină şansă. Mă bucur că am marcat, că am câştigat. A fost o deplasare grea, o echipă foarte bună. Mergem acasă fericiţi. Mister pregăteşte bine meciurile, am avut şi puţină şansă la unele meciuri. Ne bucurăm, jucăm şi sperăm să câştigăm în continuare. Eu îmi fac treaba şi îmi doresc să prind un transfer mai bun. Vom vedea”, a declarat Cătălin Golofca.

„Cluburile de nivelul nostru trăiesc din vânzarea jucătorilor”

Antrenorul Costel Enache consideră că reuşitele lui Golofca se datorează faptului că acesta îşi valorifică foarte bine calităţile pe care le are. Enache nu este îngrijorat că l-ar putea pierde pe Golofca luna aceasta deoarece are în lot un înlocuitor. Este vorba de Tiberiu Serediuc.

„Golofca este într-un moment bun, echipa îl ajută. El a înţeles care este calitatea lui şi o pune în valoare foarte bine. Rostul nostru este să fim eficienţi acolo unde muncim şi să ajungem mai sus. Cluburile de nivelul nostru trăiesc din vânzarea jucătorilor”, a spus Costel Enache.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad