Connect with us

Administratie

Ministerul de Finanţe alocă bani pentru Vama de la Rădăuţi Prut

Published

on

vama radauti prut

Potrivit senatorului Doina Federovici, Ministerul de Finanţe va suplimenta lista de investiții aprobate pentru DGRFP Iași în anul 2017, cu sumele necesare pentru întocmirea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic pentru obiectivul “Construire sediu Punct de trecere frontieră Rădăuți Prut”.

“In luna mai am solicitat Ministerului de Finanțe și ANAF să găsească soluții pentru construirea unui sediu nou pentru Punctul de trecere a frontierei Rădăuți Prut. Dupa trei luni răspunsul este clar: Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Iași nu a solicitat cuprinderea în programul de investiții pentru 2017 a acestui obiectiv. În urma întrebării adresate de mine celor două instituții centrale lucrurile au început să se contureze:

ANAF cere punctul de vedere DGRFP Iași cu privire la necesitatea investiției;
DGRFP Iasi solicită la randul ei punctul de vedere Direcției Regionale Vamale Iași care confirmă necesitatea si oportunitatea construirii acestui sediu.
Ulterior Biroul vamal de frontieră Rădăuți Prut întocmește nota conceptuală privind necesitatea demarării acestui obiectiv de investiții.
Finalul: Direcția Regională Vamală Iași confirmă DGRFP Iași, iar aceasta institutie ANAF – ului, necesitatea si oportunitatea construirii acestui sediu.

In urma acestui schimb de adrese care a durat trei luni, ministerul va suplimenta lista de investitii aprobate pentru DGRFP Iași în anul 2017, cu sumele necesare pentru întocmirea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic pentru obiectivul Construire sediu Punct de trecere frontieră Rădăuți Prut“, a precizat senatorul Doina Federovici.

Pentru realizarea acestei investiţii, Consiliul Județean Botoșani trebuie să pună gratuit la dispoziție suprafața de teren necesară construirii obiectivului.

Sursa foto: darabaneni.ro

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad