Connect with us

Sport

FC Voluntari – FC Botoşani 1-3. MECI NEBUN. Patru goluri, doi eliminaţi şi ratări incredibile

Published

on

fc botosani - cfr cluj (12)

După două victorii şi un rezultat de egalitate, FC Botoşani s-a deplasat la Ploieşti pentru meciul cu FC Voluntari, una dintre formaţiile care anul acesta a câştigat Cupa României şi Supercupa României. Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoşani, a început în aceeaşi formulă care până acum s-a dovedit eficientă.

Ilfovenii au început în atac partida în timp ce botoşănenii au preferat un joc de aşteptare. După zece minute de joc, elevii lui Enache ies mai mult la joc iar la prima şansă de gol, Golofca reuşeşte deschiderea scorului. Cel mai în formă jucător al FC Botoşani l-a executat pe portarul ilfovenilor cu un şut la colţul lung, din interiorul careului.

În minutul 20, Golofca pătrunde pe stânga, centrează perfect dar Moruţan şi Popa ratează incredibil din şase metri. Trei minute mai târziu, Deac scapă pe contraatac, şutează pe lângă Cobrea dar mingea trece pe lângă poartă.

Defensiva botoşăneană cedează prima dată în minutul 34 iar Voduţ marchează dintre Miron şi Burcă. În prelungirile primei reprize, scorul devine 1-2. Cucu lobează mingea peste defensiva ilfoveană iar Golofca reuşeşte dubla.

Repriza secundă începe cu FC Botoşani în atac. Golofca se distrează cu fundaşii ilfoveni, îi pasează lui Popa care şutează, mingea este respinsă la Moruţan dar acesta se face de râs. În minutul 52 L. Fulop are o ocazie uriaşă de a marca dar trimite puţin pe lângă poartă. Două minute mai târziu, Lorand Fulop scapă din nou singur cu portarul advers şi de această dată nu mai ratează iar scorul devine 1-3.

Gazdele încearcă să revină dar Cobrea are o intervenţie foarte bună în faţa lui Voduţ. În minutul 82, Răuţă vede direct cartonaşul roşu pentru un fault dur la Popa. Victoria botoşănenilor putea fi mai clară dar Serediuc ratează dintr-o situaţie singur cu portarul. În minutul 89, gazdele rămân cu doi oameni mai puţin. Portarul Balauru primeşte direct cartonaş roşu după o semnalizare a asistentului Octavian Şovre.

Partida s-a încheiat cu victoria botoşănenilor care au acumulat 10 puncte în patru etape.

……………….

FC Voluntari: Balauru – Maftei, Balaur, M. Popescu, Olteanu – Novac (55 Tudorie), Răuță – Pîrcălabu (46 Popadiuc), L. Marinescu, G. Deac (59 Căpăţână) – Voduț
Rezerve: Petrariu, Căpățână, Filipov, Ivanovici, Popadiuc, Trandafirescu, Tudorie
Antrenor: Claudiu Niculescu

FC Botoșani: Cobrea – Ungurușan, Burcă, Miron, Mușat – Cucu, Tincu – L. Buș (62 M. Roman), Moruțan (53 L. Fulop), Golofca (79 Serediuc) – D. Popa
Rezerve: E. Pap, Bordeianu, L. Fulop, B. Kuku, A. Patache, M. Roman, T. Serediuc
Antrenor: Costel Enache

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad