Connect with us

Sport

FC Voluntari – FC Botoşani. C. Enache: „Ne ştim statutul. Vorbim doar de trei etape, de o conjunctură…”

Published

on

costel enache

FC Botoşani este liderul clasamentului Ligii I după trei etape dar antrenorul Costel Enache şi elevii săi rămân cu picioarele pe pământ. Următorul examen al echipei lui Costel Enache este mâine seară când va întâlni în deplasare pe FC Voluntari, meci programat să se dispute la Ploieşti.

Antrenorul principal al FC Botoşani se aşteaptă la un meci foarte greu împotriva formaţiei FC Voluntari care anul acesta a câştigat două trofee şi care se anunţă a fi una dintre candidatele la play-off.

„Sper să ţină cât mai mult această stare bună a echipei. Rezultatele, jocul bun. E un moment bun pentru echipa noastră. Sper să fim capabili să rămânem concentraţi şi motivaţi pentru ce avem de făcut. E o altă perspectivă dar nu cred că ne poate dezechilibra pentru că noi ne ştim statutul. Vorbim doar de trei etape, de o conjunctură, de un moment bun. Lucrurile astea se pot analiza în momentul în care ai continuitate. Dacă ne gândim la finalul campionatului trecut şi la începutul acestui sezon, întâlnim o echipă care este eficientă în ceea ce face. Ne aşteptăm la un joc greu, la o opoziţie şi o determinare din partea celor de la Voluntari. Ne-am pregătit pentru asta şi avem şi noi atuu-rile noastre. Terenul ne poate avantaja dar până nu vedem rezultatul nu putem spune că e un avantaj sau nu. Toţi băieţii sunt conectaţi, concentraţi şi apţi de joc”, a spus Costel Enache.

Vestea bună este că tehnicianul botoşănean are aproape tot lotul la dispoziţie, cu excepţia atacantului Alex Tîrnovan.

Partida dintre FC Voluntari şi FC Botoşani se va juca pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti, vineri, începând cu ora 21.00.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad