Connect with us

Administratie

50.000 de lei de la bugetul local pentru Festivalul Verii. VEZI unde se va organiza

Published

on

zilele botosaniului

Primăria municipiului Botoşani va organiza în perioada 17-20 august Festivalul Verii şi Zilele Diasporei. În şedinţa de Consiliu Local care va avea loc mâine, va fi supus spre aprobare un proiect de hotărâre privind organizarea Festivalului Verii şi alocarea sumei de 50.000 de lei din bugetul local pentru această acţiune.

Potrivit proiectului care va fi supus spre aprobare, Festivalul Verii şi Zilele Diasporei se vor organiza în perioada 17 – 20 august 2017 iar locaţia va fi în Centrul Istoric al municipiului Botoşani.

Finanţarea evenimentului se va realiza cu finanţare de la bugetul local în sumă de 50.000 lei şi prin încheierea de protocoale de parteneriat. În schimbul folosirii locului public vor achita contravaloarea spectacolelor artistice, focul de artificii precum şi pentru organizarea de conferinţe, seminarii de prezentare a oportunităţilor oraşului pentru cetăţenii din diaspora. La incheierea parteneriatului se va avea în vedere ca valoarea totală necesară desfăşurării evenimentului (plată artişti. foc artificii, publicitate, etc) să nu fie mai mică decât valoarea taxei de folosire a locului public.

Spectacole vor avea loc în zilele de 17, 18, 19 şi 20 august iar focul de artificii este programat la finalul evenimentului.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad