Connect with us

National

Una dintre victimele accidentului din Ungaria este din Botoşani

Published

on

accident_biharkeresztes foto realitatea

Un grav accident rutier s-a produs marţi dimineaţă în apropiere de vama Borş. Trei români au murit pe loc, iar alţi şase au fost răniţi. Victimele decedate sunt din judeţele Botoşani, Neamţ şi Maramureş, iar pasagerii răniţi sunt din Cluj, Sălaj, Neamţ respectiv Iaşi.

Potrivit ebihoreanul.ro, pasagerii din microbuz au povestit că şoferul a condus fără oprire din Dover (Anglia), până în apropiere de Biharkeresztes, pe drumul naţional 42, unde s-a produs tragedia. Pe drum a fost îndemnat de mai multe ori să se oprească şi să se odihnească, dar a refuzat. A parcurs astfel, fără oprire, un drum de aproape 1.900 de kilometri, care în mod normal este străbătut în 18 ore.

Şoferul microbuzului implicat în accidentul de marţi, din Ungaria, a fost arestat, joi, pentru 30 de zile. În fața instanței, bărbatul a declarat că nu își aduce aminte de momentul accidentului însă a admis că a fost obosit deoarece s-a aflat la volan timp de 20 de ore. Dacă va fi condamnat, el riscã pânã la opt ani de închisoare pentru omor din culpã.

Sursa: ebihoreanul.ro

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad