Connect with us

Sport

PESTE AŞTEPTĂRI. 7 puncte în trei meciuri şi un joc bun al FC Botoşani: „Să nu ne umflăm, să nu călcăm pe vârfuri”

Published

on

fc botosani reunire lot (23)

FC Botoşani a avut un început de campionat cu mult peste aşteptări. A remizat cu CFR Cluj, campioana transferurilor din această vară şi una din principalele candidate la titlu. A învins cu 1-0 pe Dinamo şi s-a distrat cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 5-1.

Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoşani, se declară mulţumit de rezultate şi de jocul echipei dar în acelaşi timp este realist şi încearcă să-i ţină pe jucători cu picioarele pe pământ.

„Nu e foarte uşor deoarece pârghiile nu sunt foarte multe. Fiind de mult timp în fenomen, riscăm să fim monotoni şi să repetăm aceleaşi lucruri pe care le-au auzit de foarte multe ori până acum. Aveţi grijă, să fim modeşti, să nu ne umflăm, să nu călcăm pe vârfuri. Aceleaşi lucruri le aud zi de zi. Trebuie căutată tot timpul o cheie pentru fiecare particularitate de grup, fiecare jucător în parte. Partea asta mentală, psihologică, pedagogică este una nativă şi este destul de greu să te dezvolţi. Poţi citi o carte dar caracterul tău nu poate aplica metodele scrise acolo. Echilibrul ăsta vine doar din centrul lor, a jucătorilor”, a spus Costel Enache.

Cât priveşte lotul, tehnicianul botoşănean se declară mulţumit şi consideră că până în iarnă se poate descurca cu ce are la dispoziţie.

„Sunt mulţumit şi cred că în momentul ăsta, cu lotul disponibil putem acoperi orice situaţie, orice lucru care apare nou”, a mai spus Costel Enache.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad