Connect with us

Sport

FC Botoşani – Sepsi. Golofca: „Degeaba am câştigat la Dinamo dacă nu batem pe Sepsi”

Published

on

golofca

FC Botoşani va întâlni în această după amiază pe Sepsi Sf. Gheorghe, în primul meci din etapa a treia a Ligii I. Elevii lui Costel Enache sunt favoriţi dar Sepsi Sf. Gheorghe a arătat în primele două etape că este o echipă incomodă.

Jucătorii FC Botoşani spun că vor avea aceeaşi atitudine ca în meciurile cu CFR Cluj şi Dinamo. În acelaşi timp, ei sunt convinşi că Sepsi va veni să se apere şi va juca pe contraatac.

„O să fie un meci destul de greu. Sepsi este o echipă cu un stil diferit, se vor apăra, trebuie să atacăm mai mult. Cu CFR şi Dinamo am jucat mai mult contraatac, ne-am organizat bine pe apărare. Sper să câştigăm, sunt foarte importante cele trei puncte. Degeaba am câştigat la Dinamo dacă nu batem pe Sepsi acasă. În meciul cu Dinamo am avut multe spaţii. Acum o să fie mai greu dar vom juca să câştigăm. Cu CFR Cluj publicul a fost extraordinar, a fost al 12-lea jucător. Eu aşa i-am simţit. Ar fi foarte bine ca la meciul cu Sepsi să vină în număr la fel de mare. Eu îi aştept pe toţi”, a spus Cătălin Golofca.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad