Connect with us

Administratie

Şefii judeţului ne anunţă că putem merge la Iaşi prin Prăjeni: „Sunt lucrări executate corespunzător care vor asigura condiții decente de trafic”

Published

on

sdr

Dorin Birta, vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani, s-a plimbat ieri pe drumurile judeţene pentru a vedea dacă muncitorii şi-au făcut treaba. În primul rând, a vrut să vadă drumul judeţean de la Flămânzi şi până la limita cu judeţul Iaşi.

De asemenea, a mers să vadă şi lucrările la drumurile DJ 208 C  (DN 28 B – Orășeni Deal – Vorona), DJ 208 I  (Tudora – limita de județ)  şi tronsonul de DJ 208 H Vorona – Poiana – Sarafinești, tronson pe care se vor începe lucrări de reparații, imediat după finalizarea celor de pe DJ 208 I Tudora – limita de județ.

”La acest moment, pot spune că atât lucrările finalizate de pe traseul Flămânzi – Prăjeni – limită de județ, cât și cele de pe tronsonul care trece prin Orășeni Deal și ajunge până la Vorona și mai departe către limita de județ, sunt lucrări executate corespunzător, care vor asigura condiții decente de trafic. Lucrări vor mai fi și pe alte tronsoane, pentru că ne dorim să avem cât mai mulți kilometri de drum pe care cetățenii să poată circula în condiții de siguranță”, a declarat vicepreședintele Dorin Birta.

dig dav dig dav

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad