Connect with us

Sport

Valeriu Iftime: “Ne apărăm foarte bine iar pe contraatac suntem excepţionali. Golofca şi Moruţan sunt buni”

Published

on

valeriu iftime

FC Botoşani şi-a schimbat stilul de joc. Cu Leo Grozavu, FC Botoşani era o echipă care ataca indiferent că juca acasă sau în deplasare şi indiferent dacă era prima sau ultima clasată. Costel Enache a schimbat stilul de joc iar FC Botoşani este o echipă mai prudentă şi care pune mai mult accent pe defensivă.

Acest stil de joc implementat în scurt timp de Costel Enache s-a dovedit unul mai eficient. FC Botoşani nu mai are posesie foarte mare, nu mai domină adversarii dar în schimb obţine rezultate. Patru puncte cu CFR Cluj şi Dinamo, două echipe cu bugete mult mai mari şi cu jucători mai valoroşi, reprezintă o performanţă. Rămâne de văzut cum va juca FC Botoşani cu echipe de play-out care au un stil asemănător.

“Eu am spus că nu avem ce pierde iar la echipele astea mergem cu mult curaj. Trebuie să recunoaştem că e o schimbare de mentalitate şi de stil a lui Costel Enache. Ne apărăm foarte bine iar pe contraatac suntem excepţionali. Golofca şi Moruţan sunt buni. Bravo lor. Să baţi Dinamo pe Naţional Arena, să ai bară… Deranjant este că s-a vorbit doar de Dinamo. Parcă nu jucam şi noi, parcă juca Dinamo un meci de antrenament. Am fost o echipă matură. Botoşaniul trebuie să-şi păstreze cumpătul, are un meci greu cu Sepsi. Aşteptăm să intre şi mijlocaşul argentinian. Sper ca zilele acestea să îl putem legitima”, ne-a spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad