Connect with us

stiri

Florin Prunea: “Toată lumea vorbeşte de Moruţan dar nu se vorbeşte de Golofca. La modul cum joacă acest băiat…”

Published

on

FOTBAL - BUCURESTI - LIGA I - DINAMO-FC BOTOSANI

După meciul FC Botoşani – CFR Cluj 1-1, Dan Petrescu îl remarca pe Cătălin Golofca şi afirma că poate juca la orice echipă din România. După meciul Dinamo – FC Botoşani 0-1, un alt component al generaţiei de aur îl remarcă pe Golofca.

La finalul partidei de pe Arena Naţională, Florin Prunea a vorbit despre calităţile şi despre jocul prestat de Golofca, un fotbalist care începe să facă din ce în ce mai mult diferenţa, inclusiv în meciurile cu echipele de play-off.

“Toată lumea vorbeşte de Moruţan dar nu se vorbeşte de Golofca. De când s-a certat cu Leo, e fotbalist. La modul cum joacă acest băiat, viteza de joc pe care o are, diferenţa pe care o face în unele momente, scoate cu lejeritate oameni din joc… Este un jucător care promite destul de mult. Dinamo a făcut o primă repriză în care dacă era 2-0, 3-0 la pauză, nu se supăra nimeni. A doua repriză, putea să fie 2-0 pentru Botoşani. Au fost două reprize diferite. Botoşaniul a făcut tactic o repriză aproape perfectă”, a spus Florin Prunea.

Foto: Prosport.ro

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad