Connect with us

Sport

Dinamo – FC Botoşani 0-1. Moruţan: “Nu vreau să discut despre transfer. Sunt foarte fericit că am câştigat”

Published

on

morutan

Olimpiu Moruţan, cel mai mediatizat jucător al FC Botoşani în această vară, a fost titular în ambele meciuri din noul sezon iar evoluţiile lui au fost bune. El nu este afectat de ratarea transferului la FC SB şi nu vrea să mai vorbească despre plecarea de la FC Botoşani.

“A fost un meci în care ne-au dominat în prima repriză. În repriza a doua am intrat mai hotărâţi, am avut ocazii şi am înscris golul victoriei, o victorie meritată, am muncit din greu, ne-am dorit să câştigăm şi rezultatul a venit. Dinamo este o echipă foare bună, cu jucători experimentaţi. Le doresc succes în Europa League. Noi luăm pas cu pas fiecare meci, muncim şi vedem la sfârşitul campionatului unde suntem. Nu vreau să discut acum despre transfer. Sunt foarte fericit că am câştigat în seara asta şi vreau să ne facem treaba la următorul meci cu Sepsi”, a spus Olimpiu Moruţan la LookTV.

Cât priveşte transferul lui Moruţan, nici oficialii clubului nu mai doresc să discute.

“Moruţan este un copil. Mă bucur că duce 90 de minute. El va fi un jucător important, nu doar pentru FC Botoşani ci şi pentru alte cluburi”, a spus Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad