Connect with us

Sport

Cornel Şfaiţer: “Trebuie să fim cu picioarele pe pământ şi să tratăm cu maximă seriozitate meciul cu Sepsi”

Published

on

cornel sfaiter

FC Botoşani este surpriza plăcută a începutului de campionat. După egalul cu CFR Cluj, una dintre principalele candidate la titlu, FC Botoşani a învins în deplasare pe Dinamo şi are patru puncte după două etape.

Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani, este foarte mulţumit de rezultatele din acest debut de campionat dar le-a cerut jucătorilor şi antrenorilor să trateze cu aceeaşi seriozitate şi meciul de vineri cu Sepsi Sf. Gheorghe, o echipă nou promovată în Liga I.

“Este o victorie mare. Nu în fiecare an câştigi pe Naţional Arena, cu Dinamo. Cel mai mult mă bucur că la 1-0 nu ne-am retras, ne-am creat ocazii de a marca. Toţi au jucat foarte bine. Dinamo a avut câteva ocazii mari dar am avut şi noi prin Golofca de două ori, Daniel Popa. Am făcut egal cu CFR Cluj şi am bătut pe Dinamo în Bucureşti dar acum trebuie să fim cu picioarele pe pământ şi să tratăm cu maximă seriozitate meciul cu Sepsi. Va fi un meci foarte greu. Am făcut surprize atât în prima cât şi în a doua etapă, maniera de joc a fost bună, am încercat să construim”, ne-a spus Cornel Şfaiţer.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad