Connect with us

Sport

Dinamo – FC Botoşani. Cosmin Contra: „Îmi doresc ca meciul cu Botoşani să fie unul de pregătire pentru cel din cupele europene”

Published

on

cosmin contra

FC Botoşani va juca în această seară, de la ora 21.00, contra formaţiei Dinamo, meci programat să se dispute pe Arena Naţională. Pentru „câini”, meciul cu FC Botoşani este un test înaintea partidei de săptămâna viitoare cu Athletic Bilbao, din preliminariile Europa League.

Cosmin Contra, antrenorul dinamoviştilor, se aşteaptă la un meci foarte greu împortiva echipei lui Costel Enache. În acelaşi timp, el consideră că va fi greu să-i motiveze pe elevii săi ţinând cont că peste câteva zile vor juca în cupele europene.

“În principiu toţi jucătorii noi vor fi în lot pentru meciul cu Botoşani şi vom vedea care dintre ei va juca. Sper să fie cât mai mulţi suporteri pentru că avem nevoie de ei. Aşa cum au demonstrat şi în prima etapă, cei de la Botoşani ştiu să joace fotbal, au dominat partida cu CFR. Eu am suferit în primul meci pe bancă la Dinamo, cu cei de la Botoşani. Toţi trebuie să ne concentrăm pentru meciul de mâine, apoi vom avea timp pentru Bilbao. Mă gândesc cum să-i motivez pentru meciul de mâine, vreau să rămânem aceeaşi echipă umilă. Îmi doresc ca meciul de mâine să fie unul de pregătire pentru cel din cupele europene. Am văzut jocuri bune în prima etapă, deşi avem nevoie de un rodaj şi toate echipele suferă în anumite momente. Noi suntem o echipă omogenă pentru că în primul meci am avut un singur jucător nou, Salomao. Probabil că vom suferi şi noi atunci când vor intra mai mulţi jucători noi”, a declarat Cosmin Contra într-o conferință de presă organizată astăzi la stadionul din Ștefan cel Mare.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad