Connect with us

Evenimente

Procurorii DNA au descins la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani şi la IPJ Botoşani

Published

on

Parchet Tribunal Botosani (3)

În această dimineaţă, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au descins la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani şi la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani. De asemenea, ei au mai făcut percheziţii la locuinţa prim procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani şi la alte două adrese.

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Suceava efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate infracţiunilor de corupţie, de serviciu, contra libertăţii persoanei, contra înfăptuirii justiţiei, săvârşite în perioada 2015-2016.

În cursul zilei de 20 iulie 2017, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 7 locații situate în municipiul Botoşani, din care 4 sunt sedii ale unor instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, se arată în comunicatul DNA.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad