Connect with us

Administratie

Federovici îl pune la muncă pe Macaleţi. Are 90 de milioane de lei pentru modernizarea a şase drumuri judeţene

Published

on

psd-macaleti-federovici-ciofu

Preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani va trebui în sfârşit să muncească. După vreo două decenii în care s-a odihnit prin Parlamentul României sau la Prefectura Botoşani şi un an în care nu a făcut nimic la Consiliul Judeţean, pentru Costică Macaleţi urmează o perioadă în care chiar trebuie să muncească.

Senatorul Doina Federovici, preşedintele PSD Botoşani, a anunţat astăzi că s-au aprobat peste 90 de milioane de lei pentru drumurile judeţene, bani care vor veni prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. Din aceşti bani, se vor moderniza şase drumuri judeţene şi un pod peste râul Jijia.

“După semnarea contractelor de finanțare și realizarea licitațiilor vor fi modernizate următoarele tronsoane de drum județean: DJ 208 H – Vorona-Oneaga-Pădureni, DJ 291 D – Ibănești-Cristinești, DJ 292 A – Corlăteni-Dimăcheni, DJ 293 – Coțușca-Ghireni, DJ 294 C – Manoleasa-Zahoreni-Borolea, DJ 282 A (din DN29D) Ionășeni-Mășcăteni și va fi reabilitat podul peste râul Jijia (pe DJ 292) din localitatea Broscăuți”  a declarat Senatorul Doina Federovici.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad