Connect with us

Administratie

Se lucrează ca pe vremea lui Portariuc. Distrug oraşul şi apoi fac pauză GALERIE FOTO

Published

on

lucrari in botosani (0)

A trecut mai bine de un an de când s-a schimbat conducerea Primăriei Botoşani, s-a schimbat şi firma care se ocupă de lucrările din municipiu, dar ritmul de lucru a rămas la fel. Au nevoie de luni de zile pentru a schimba nişte bordure şi pentru a monta câteva pavele.

De aproape două luni, s-au început lucrările pe bulevardul George Enescu din municipiul Botoşani dar nu s-a reuşit nici măcar schimbarea în totalitate a bordurilor şi montarea pavelelor pe sensul de mers dinspre strada Primăverii spre bulevardul Mihai Eminescu. Muncitorii fac mai multe pauze decât lucrează şi nu par interesaţi de modul cum se circulă. Autorităţile locale dau asigurări că în august se finalizează dar nu au precizat dacă în august 2017 sau august 2018.

Bulevardul George Enescu nu a fost finalizat dar între timp s-au început lucrări şi pe strada Mihail Kogălniceanu. Muncitorii firmei angajate de către Primăria Botoşani au fost foarte harnici şi au scos aproape toate bordurile după care au luat o pauză. Mai mult, ei au închis şi un tronson din stradă ca să nu îi deranjeze nimeni din pauză.

Dacă pentru înlocuirea unor borduri şi montarea pavelelor pe un trotuar trebuie câteva luni, oare câţi ani vor dura lucrările de modernizare la calea de rulare a tramvaielor.

lucrari in botosani (37) lucrari in botosani (36) lucrari in botosani (35) lucrari in botosani (34) lucrari in botosani (32) lucrari in botosani (30) lucrari in botosani (29) lucrari in botosani (28) lucrari in botosani (26) lucrari in botosani (24) lucrari in botosani (21) lucrari in botosani (20) lucrari in botosani (19) lucrari in botosani (16) lucrari in botosani (15) lucrari in botosani (13) lucrari in botosani (12) lucrari in botosani (11) lucrari in botosani (10) lucrari in botosani (9) lucrari in botosani (8) lucrari in botosani (7) lucrari in botosani (5) lucrari in botosani (4) lucrari in botosani (3) lucrari in botosani (2) lucrari in botosani (1)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad