Connect with us

Sport

FC Botoşani – CFR Cluj 1-1. Dan Petrescu: “Felicit Botoşaniul. Dacă vor juca aşa acasă, nu cred că vor pierde meciuri”

Published

on

dan petrescu

FC Botoşani a remizat cu CFR Cluj, o echipă care a transferat vara aceasta numai puţin de 15 jucători şi care se anunţă a fi o candidată la titlu. Dacă jocul a fost unul destul de bun pentru nivelul Ligii I, arbitrajul a fost unul jalnic, cu multe greşeli mari care au dezavantajat ambele formaţii.

La finalul jocului, Dan Petrescu, antrenorul clujenilor, a felicitat pe FC Botoşani dar s-a arătat nemulţumit de greşelile arbitrului Marcel Bîrsan.

“Un meci greu, aşa cum ne-am aşteptat, împotriva unei echipe foarte bune pe teren propriu. Nu au schimbat prea mult faţă de anul trecut. Ştiam că vor fi agresivi, ştiam că vor încerca să joace la limita regulamentului. Eu am cerut jucătorilor să începem ofensiv, să atacăm, să dăm gol. Am reuşit, am jucat bine în primele 20 de minute, puteam să mai marcăm. După care Botoşaniul a revenit în joc, au avut 20 de minute foarte bune, au marcat, au mai avut ocazii. Noi am primit gol mult prea uşor la o fază fixă. A doua repriză a fost mai echilibrată, poate o ocazie mare a Botoşaniului. Noi nu prea am reuşit nimic. Momentul cheie a fost când Omrani a fost eliminat foarte uşor. Am jucat în zece şi ne-am apărat mai mult. De pe bancă am văzut că a fost penalty. Din păcate, Omrani a luat şi roşu şi nici nu va juca în următorul meci. Am înţeles că a fost henţ la un corner. Preferam să dea henţ şi să dea gol după care să arbitreze ce trebuia să arbitreze. Bordeianu cred că a făcut vreo 15 faulturi şi nu a primit galben. Nu vreau să critic arbitrajul. Nu cred că a făcut-o cu intenţie. Aşa a văzut. Nu cred că arbitrii din ziua de azi mai fac ceva cu intenţie. Fac greşeli normale, pe care le fac şi arbitrii din Rusia, China, Qatar, Emirate. Să nu credeţi că acolo arbitrii erau…

Felicit Botoşaniul. Dacă vor juca aşa acasă, nu cred că vor pierde meciuri.

Am avut foarte puţin timp la dispoziţie, jucătorii nu sunt sută la sută pregătiţi. Îmi felicit echipa pentru atitudine, mai ales în repriza a doua când eram în zece”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad