Connect with us

Sport

FC Botoşani – CFR Cluj 1-1. Costel Enache: “Ar trebui să arătăm mai bine cu Dinamo”

Published

on

costel enache

Costel Enache a debutat pe banca FC Botoşani într-un meci care se anunţa foarte dificil. La final, noul tehnician al FC Botoşani s-a arătat mulţumit de rezultat şi a remarcat atitudinea elevilor săi care au reuşit să revină în joc după un debut bun al CFR-ului.

“Sunt foarte mulţumit de aspectul mental al echipei. Am văzut atitudine, dorinţă şi asta ne dă speranţă pentru viitor. Mie îmi dă încredere că putem face lucruri frumoase şi chiar performanţă. Rezultatul pare unul bun. Puteam în anumite momente să gestionăm mai bine jocul şi să ne apropiem victoria. În acelaşi timp, trebuie să recunoaştem că şi CFR a avut câteva posibilităţi. Nu punctul mă bucură cel mai mult, ci atitudinea echipei.

Dorinţa exagerată a noastră de a arăta bine, de a fi eficienţi în joc, probabil ne-a făcut să fim puţin crispaţi. E destul de greu să abordezi un campionat şi un joc cu un adversar pe care îl cunoşti foarte puţin. Noi nu ştiam potenţialul nostru şi al adversarului. Trebuie remarcat spiritul grupului şi reacţia pe care au avut-o jucătorii la primirea golului. Asta îmi arată că mental stăm bine. În mod normal, ar trebui să arătăm mai bine cu Dinamo, să fim mai organizaţi, să intrăm într-un ritm de joc şi o intensitate de joc mai bună.

În cadrul clubului, ne-am luat o marjă de patru etape în care lucrurile se pot evalua corect. Nu mă hazardez acum în declaraţii.”

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad