Connect with us

Sanatate

NAŢIONAL. Cum încearcă un medic să cumpere tăcerea părinţilor: Dacă moare, eu mă ocup de înmormântare

Published

on

ambulanta

O familie din Hunedoara acuză medicul de gardă de pe secţia de Ginecologie că nu a vrut să asiste la naşterea copilului şi, ca urmare, bebeluşul s-a născut cu grave probleme de sănătate.

Medicul este acum cercetat de poliţişti pentru vătămare corporală din culpă, vină pe care o recunoaşte, după cum reiese dintr-o convorbire pe care a avut-o cu tatăl bebeluşului. Înregistrarea revoltătoare, făcută înainte ca oamenii să meargă la Poliție, arată cum medicul s-ar fi oferit să plătească înmormântarea și pomana copilului, dacă părinții nu ar fi făcut public cazul, scrie glasul-hd.ro.

Coșmarul familiei Nedelca a început în seara zilei de 20 iunie. Mama, însărcinată, s-a dus la spital ca să-l aducă pe lume pe cel de-al patrulea copil. Când i s-a apropiat sorocul, moașa l-ar fi chemat pe medic, dar acesta ar fi refuzat să vină în sala de nașteri. După câteva ore de dureri insuportabile, femeia a adus pe lume un copilaș de peste 5 kilograme. Băiețelul a suferit traumatisme, însă, la naștere, care au generat la rândul lor grave probleme de sănătate. În prezent, bebeluşul este internat la Timişoara, unde medicii încearcă să-i salveze viaţa.

Citeşte mai mult pe Realitatea.net

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad