Connect with us

stiri

FC Botoşani – CFR Cluj. C. Enache: „Abordăm meciul de la egal la egal”

Published

on

fc botosani prezentare jucatori, costel enache (2)

Costel Enache va debuta luni seară pe banca tehnică a FC Botoşani şi spune că abia aşteaptă să vadă potenţialul jucătorilor săi într-un meci oficial. Primul test va fi unul foarte dificil deoarece FC Botoşani va înfrunta pe CFR Cluj, un club care a schimbat aproape tot lotul vara aceasta, care îl are antrenor pe Dan Petrescu şi care se va lupta la titlu în acest sezon.

„Sunt într-o stare de aşteptare emoţională, sunt curios să vedem care este potenţialul nostru. Din punctul meu de vedere, în timpul pe care l-am avut la dispoziţie, am realizat maxim din ceea ce puteam. Sunt încă lucruri de pus la punct. Suntem într-un moment bun, simt jucătorii concentraţi, i-am văzut preocupaţi şi am mare încredere în jocul de luni. Dacă soarta ne-a adus un adversar puternic, trebuie să fim pregătiţi să facem faţă. Nu mai pierdem energie să calculăm dacă e mai bine sau mai rău aşa. Asta e realitatea”, a spus Costel Enache.

Tehnicianul botoşănean se declară mulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie şi spune că ar mai avea nevoie de unul-doi jucători pentru a exista concurenţă pe fiecare post.

fc botosani reunire lot (23)„Avem un nucleu pe care ne putem baza, jucători serioşi şi care au fost verificaţi. Lângă ei vor mai apărea unul-doi jucători care să crească nivelul mediu al echipei. Încercăm să mergem pe calitate şi nu pe cantitate. Sunt foarte mulţumit de toţi jucătorii, avem concurenţă egală pe posturi”, a mai spus antrenorul botoşănean.

La prima vedere, FC Botoşani porneşte cu şansa a doua în meciul cu CFR Cluj. Ardelenii au un lot mult mai valoros dar neomogen. De partea cealaltă, botoşănenii mizează tocmai pe omogenitate.

„Abordăm meciul de la egal la egal. Aş putea fi mulţumit cu un egal, după joc, dacă va fi un joc echilibrat sau dacă adversarul va fi peste noi. Chiar dacă şansele par un pic mai mici în dreptul nostru, sunt ale noastre şi trebuie să ne luptăm”, a afirmat Costel Enache.

„Vom juca de la egal la egal cu CFR”

Dacă conducătorii clubului şi antrenorii sunt ceva mai rezervaţi, jucătorii FC Botoşani sunt optimişti înaintea meciului cu CFR Cluj. Ei nu se sperie de valoarea clujenilor şi consideră că pot începe cu o victorie sezonul.

fc botosani razvan tincu„Abia aştept să înceapă meciul. Sunt sigur că la ora jocului vom fi foarte bine pregătiţi din toate punctele de vedere. Am făcut o pregătire bună, un antrenament bun. Având în vedere că este primul meci pe teren propriu, eu sper că suporterii vor fi alături de noi şi ne vor susţine. Vom juca de la egal la egal cu CFR Cluj, chiar dacă ei au adus foarte mulţi jucători şi va fi o echipă care se va bate la titlu. Noi am demonstrat că acasă putem câştiga cu orice echipă”, a declarat Răzvan Tincu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad