Connect with us

Sport

FC Botoşani a trecut la monitorizarea GPS a jucătorilor

Published

on

fc botosani reunire lot (18)

Staff nou la FC Botoşani, metode diferite de pregătire. Odată cu antrenorul Costel Enache, la FC Botoşani a ajuns şi preparatorul fizic italian Massimo Stalteri. Acesta a schimbat metodele de pregătire fizică şi a cerut cerut conducerii clubului să facă investiţii.

„Facem monitorizarea jucătorilor în antrenament cu un sistem GPS destul de modern care ne dă toate datele de antrenament. Putem monitoriza foarte bine antrenamentul. Ştim ce am greşit şi ce trebuie să îmbunătăţim. Conducerea a înţeles, nu este chiar ieftin. Sunt lucruri care ne ajută în pregătire şi e foarte bine să avem o evidenţă. Este o metodă cu care a venit Massimo. Şi pentru mine e ceva nou”, a spus antrenorul Costel Enache.

Tehnicianul a mai solicitat conducătorilor clubului să amenajeze o sală de forţă în incinta stadionului şi să rezolve problema unui teren sintetic de antrenament.

„O sală de forţă ne-ar mai trebui. Ne-ar trebui ceva aproape, ceva al nostru, specific pentru fotbal. Noi am discutat, oamenii care se ocupă de club ştiu despre ce e vorba şi avem promisiuni. Apoi, un teren sintetic ar fi ideal. Iarna este aproape şase luni şi trebuie să fim şi noi pregătiţi”, a mai spus Costel Enache.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad