Connect with us

Sport

Doi argentinieni transferaţi de FC Botoşani. Doar unul are şanse să joace cu CFR Cluj: „E un jucător cu o inteligenţă tactică deosebită”

Published

on

rodrigues, esteban

FC Botoşani a adus vara aceasta doi jucători argentinieni. Este vorba de atacantul Esteban Ciaccheri şi mijlocaşul Jonathan Rodrigues. Doar primul are şanse de a debuta în tricoul echipei FC Botoşani în partida de luni cu CFR Cluj.

Esteban Ciaccheri a fost prezent în cantonamentul din Austria alături de lotul FC Botoşani iar antrenorul Costel Enache s-a arătat mulţumit de calităţile argentinianului. Chiar dacă încă nu poate juca un meci întreg, Esteban ar putea fi inclus în lot. Oficialii botoşăneni sunt optimişti că îl vor legitima până luni iar acesta va putea juca.

„Ne-am documentat prin scouting despre cei doi jucători argentinieni. Esteban a fost cu noi în cantonament. Este un băiat care s-a încadrat repede în grup, jucătorii l-au primit foarte bine. E un jucător cu o inteligenţă tactică deosebită, înţelege bine şi are soluţii foarte bune la joc. E un jucător care are nevoie de puţină răbdare, e o diferenţă mare între cultura lui, modul de viaţă de acolo şi ceea ce a întâlnit aici. A intrat direct în cantonamentul din Austria, fără o perioadă de pregătire a organismului pentru un efort de intensitate. În momentul acesta nu este pregătit sută la sută pentru joc. De Rodrigues pot spune mai puţine, a participat doar la două antrenamente, este un jucător care poate juca în zona centrală, are un echilibru bun ofensiv-defensiv, un juctor cu tehnică bună şi cu rază bună de acţiune. Şi la el se pune problema pregătirii fizice”, a spus Costel Enache.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad