Connect with us

Sport

V. Iftime: „Suntem mai buni decât în sezonul trecut”

Published

on

fc botosani reunire lot (27)

Conducătorii clubului FC Botoşani sunt optimişti înaintea startului noului sezon de Liga I. Aceştia speră ca omogenitatea lotului şi achiziţiile făcute pentru compartimentul ofensiv să fie atuu-rile pentru o clasare mai bună decât în campionatul precedent.

„Eu cred că suntem mai buni decât în sezonul trecut. Nu am schimbat lotul şi suntem mai omogeni. În afara lui Vaşvari, nu a plecat niciunul dintre titulari. De asemenea, am întărit un pic atacul. Au venit trei jucători care cu siguranţă sunt mai buni decât am avut. Argentinianul este un jucător cu un potenţial excepţional”, a declarat Valeriu Iftime.

Oficialii FC Botoşani şi-ar fi dorit un adversar mai accesibil în prima etapă şi nu CFR Cluj, una dintre candidatele la titlu şi totodată echipa care a realizat cele mai multe transferuri. Valeriu Iftime recunoaşte că îi este frică de meciul cu CFR Cluj dar în schimb este optimist că se pot obţine puncte la Dinamo, în etapa a doua.

„Există o stare de îngrijorare, de atenţie. Jucăm în prima etapă cu CFR Cluj pe teren propriu. Este o echipă foarte ambiţioasă, cu antrenor foarte bun. Va fi frumos, jucăm acasă, sperăm să vină mulţi oameni. Până la urmă, fotbalul e făcut pentru spectacol. De Dinamo nu ne temem. E ca anul trecut când am pierdut cu 1-0 după ce am ratat noi trei ocazii mari. Nu ne e frică, mai ales că jucăm în deplasare”, a mai spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad