Connect with us

Sport

FC Botoşani nu mai înfiinţează echipa a doua dar ar putea colabora cu Darabani, Rădăuţi şi Tg. Neamţ

Published

on

sanatatea darabani - viitorul curita (11)

Conducătorii clubului FC Botoşani au renunţat la ideea de a înfiinţa echipa satelit deoarece bugetul clubului este insuficient. În schimb, ei au avut discuţii pentru a începe colaborări cu echipe din alte oraşe.

„Am încercat să înfiinţăm echipa a doua, am făcut un buget, ne-am gândit la toate variantele. Echipa a doua este foarte importantă pentru oraş, sunt mulţi jucători din Botoşani care termină junioratul şi nu au unde juca. Există o discuţie pe care am avut-o cu domnul primar de la Rădăuţi şi de asemenea am o promisiune foarte interesantă de la Tg. Neamţ. Primarul de acolo vrea să facă o echipă, chiar dacă se numeşte Botoşani. Am avut şi o discuţie cu domnul primar de la Dorohoi unde este o bază excepţională. Eu mă gândeam să avem prima echipă la Botoşani şi echipa a doua la Dorohoi”, a precizat Valeriu Iftime.

De asemenea, oficialul botoşănean vrea o colaborare cu Sănătatea Darabani, echipă nou promovată în Liga a III-a.

„De exemplu, la Darabani aş plăti un antrenor şi aş da jucători. Am şapte-opt copii buni care au nevoie de jocuri. Vreau un antrenor, pe care îl plătesc eu şi care crească jucători. Vreau să construim pe termen lung ceva. Urmează să avem o discuţie cu domnul primar de la Darabani şi cu cei din conducerea clubului”, a mai spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )