Connect with us

Sport

FC Botoşani nu mai înfiinţează echipa a doua dar ar putea colabora cu Darabani, Rădăuţi şi Tg. Neamţ

Published

on

sanatatea darabani - viitorul curita (11)

Conducătorii clubului FC Botoşani au renunţat la ideea de a înfiinţa echipa satelit deoarece bugetul clubului este insuficient. În schimb, ei au avut discuţii pentru a începe colaborări cu echipe din alte oraşe.

„Am încercat să înfiinţăm echipa a doua, am făcut un buget, ne-am gândit la toate variantele. Echipa a doua este foarte importantă pentru oraş, sunt mulţi jucători din Botoşani care termină junioratul şi nu au unde juca. Există o discuţie pe care am avut-o cu domnul primar de la Rădăuţi şi de asemenea am o promisiune foarte interesantă de la Tg. Neamţ. Primarul de acolo vrea să facă o echipă, chiar dacă se numeşte Botoşani. Am avut şi o discuţie cu domnul primar de la Dorohoi unde este o bază excepţională. Eu mă gândeam să avem prima echipă la Botoşani şi echipa a doua la Dorohoi”, a precizat Valeriu Iftime.

De asemenea, oficialul botoşănean vrea o colaborare cu Sănătatea Darabani, echipă nou promovată în Liga a III-a.

„De exemplu, la Darabani aş plăti un antrenor şi aş da jucători. Am şapte-opt copii buni care au nevoie de jocuri. Vreau un antrenor, pe care îl plătesc eu şi care crească jucători. Vreau să construim pe termen lung ceva. Urmează să avem o discuţie cu domnul primar de la Darabani şi cu cei din conducerea clubului”, a mai spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad