Connect with us

Sport

Transferul lui Moruţan la Steaua nu mai e atât de sigur. VEZI cum a decurs negocierea dintre V. Iftime şi Becali şi ce s-a întâmplat a doua zi

Published

on

morutan1

În urmă cu câteva zile, Valeriu Iftime şi Gigi Becali s-au întâlnit în capitală, au discutat aproape două ore şi au negociat transferul lui Olimpiu Moruţan de la FC Botoşani la Steaua. După acea întâlnire, se părea că transferul este ca şi realizat dar între timp lucrurile s-au schimbat.

„M-am văzut cu domnul Becali în aeroport, am stat aproape două ore de vorbă. Am vorbit multe subiecte. Cu domnul Becali, niciodată nu ai ultimul cuvânt. Te astupă. La urmă i-am spus că în două zile îi dau un răspuns. Trebuia să vorbim şi cu impresarul copilului să vedem condiţiile lui, ce salariu, pe ce perioadă semnează. Eu am spus ceva, dumnealui a spus ok. A doua zi, el a spus mai puţin decât am vorbit. O să se vadă Cornel Şfaiţer cu Valeriu Argăseală şi să pună pe hârtie. După ce terminăm noi negocierile, vine copilul şi dacă se înţeleg, semnăm contractul”, a spus Valeriu Iftime.

Oficialii FC Botoşani insistă pentru un procent cât mai mare dintr-un viitor transfer deoarece sunt convinşi că Moruţan va fi vândut pe o sumă mare de către Steaua.

„Mai sunt căutători, impresari. Nu ştiu ce o să se întâmple. Eu am spus într-o emisiune că este 90% la Steaua dar depindem cum ne înţelegem. Eu insist pentru procente dintr-un viitor transfer pentru că eu cred că băiatul ăsta ajunge mare. E clar că Botoşaniul nu îl poate vinde la cât ar putea să-l vândă Steaua. Dacă Steaua intră anul viitor în Champions League, Moruţan poate fi vândut ca Stanciu. El trebuie să muncească foarte mult, să fie bine condus de un impresar, el trebuie să joace fotbal şi îi creşte valoare”, a mai spus Valeriu Iftime.

Oficialii FC Botoşani şi FC SB s-au înţeles în privinţa sumei de 700.000 pentru transferul lui Moruţan. În schimb, nu au ajuns la un acord în privinţa procentului dintr-un viitor transfer. Botoşănenii solicită 25% iar Becali vrea sub 20%. Din cei 700.000 de euro, FC Botoşani va rămâne cu aproximativ 400.000 de euro. Un procent va reveni impresarului care l-a adus pe Moruţan la Botoşani după care se vor achita banii către bugetul statului.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad