Connect with us

Evenimente

Microbuz care transporta călători pe traseul Dorohoi – Botoşani – Constanţa, implicat într-un GRAV ACCIDENT. S-a activat CODUL ROŞU de intervenţie

Published

on

accident-intrare-constanta1

Un grav accident rutier s-a produs în această dimineaţă, la ora 04.20, la intrarea în municipiul Constanţa, în intersecția bulevardelor Tomis și Aurel Vlaicu (DN 2A). În urma impactului dintre un microbuz şi un autoturism marca Renault s-a activat planul roşu de intervenţie.

“La locul solicitării au fost trimise: trei echipaje B2 SAJ și un echipaj C2 SAJ, un echipaj SMURD B2, C1 SMURD și echipaj de descarcerare”, se arată în comunicat, potrivit Telegrafonline. Din informațiile obținute ulterior s-a dovedit că în microbuz erau 12 persoane — șoferul și 11 pasageri, printre care și doi copii, iar în autoturism un șofer și un pasager. La locul accidentului au fost găsite 11 victime conștiente, pentru care au mai fost mobilizate suplimentar trei echipaje SMURD B2 și doua B2 SAJ, acestea fiind preluate de ambulanțe și transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Constanța. Ulterior, la spital au mai sosit încă trei victime ale accidentului, pasageri din microbuz — doi adulți și un copil de patru ani, care nu au fost găsite la locul impactului de către echipajele alocate și s-au deplasat cu mijloace proprii către spital, conform ISU.

Potrivit Ziua de Constanţa, microbuzul implicat în accident era înmatriculat în judeţul Neamţ şi făcea curse regulate pe ruta Dorohoi – Botoşani – Constanţa.

accident-intrare-constanta

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad