Connect with us

Sport

V. Iftime: „O să fie o surpriză plăcută. E al doilea pariu după Ngadeu”

Published

on

valeriu iftime

FC Botoşani nu a avut o campanie spectaculoasă de achiziţii în această vară ci a preferat să-şi păstreze în mare parte lotul şi să aducă doar câţiva jucători pentru posturile deficitare. În afara jucători care au venit deja, în zilele următoare vor mai sosi un fundaş stânga şi un mijlocaş central.

Valeriu Iftime consideră că atacantul argentinian Esteban Ciaccheri este cel mai bun transfer din această vară. El a remarcat calităţile argentinianului şi consideră că acesta ar putea fi unul dintre jucătorii foarte importanţi din lotul FC Botoşani.

„Eu cred că suntem mai buni ca în sezonul trecut. Suntem omogeni, câţiva dintre ei au mai crescut în formă şi ne-am întărit în atac. Serediuc, Popa şi argentinianul sunt mult peste ce am avut noi. Am văzut meciurile de pregătire şi cei trei sunt atacanţi. Argentinianul o să fie o surpriză plăcută. E al doilea pariu după Ngadeu. Pare o o achiziţie bună, are calităţi de vârf, e bătăios, e rapid. Mai aducem un mijlocaş central şi un fundaş stânga”, a spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad