Connect with us

Sport

Reacţiile oficialilor FC Botoşani: “Să privim partea bună a lucrurilor, vine CFR, va fi o sărbătoare. Putem juca cu casa închisă”

Published

on

sfaiter, iftime

Conducătorii FC Botoşani şi-ar fi dorit adversare mai accesibile în debutul sezonului dar echipa antrenată de Costel Enache va fi obligată să înfunte pe CFR Cluj şi Dinamo Bucureşti în primele două etape. Chiar dacă ardelenii sunt campioni la transferuri şi îl vor avea pe Dan Petrescu pe bancă, botoşănenii speră să obţină un rezultat pozitiv.

“Asta este. Începutul e greu dar per ansamblu, programul e echilibrat. Avem tot lotul valid, multă dorinţă. Sperăm să avem un public numeros în prima etapă cu CFR şi să începem bine. Nici cei de la CFR nu sunt omogeni”, a declarat Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.

De asemenea, Valeriu Iftime consideră că debutul pe teren propriu cu CFR Cluj poate fi un avantaj pentru FC Botoşani. El speră să vină un număr mare de spectatori care să susţină echipa şi aşteaptă ca antrenorul Costel Enache să pregătească foarte bine meciul. În acelaşi timp, Valeriu Iftime a anunţat că FC Botoşani nu va mai fi o echipă la fel de ofensivă ca în mandatul lui Leo Grozavu.

„Nu prea contează. Poate e mai bine să joci la început cu echipele mari. Până la urmă, să privim partea bună a lucrurilor, vine CFR la Botoşani, va fi o sărbătoare. Este o echipă cu pretenţii, îl au antrenor pe Dan Petrescu. Putem juca cu casa închisă. Apoi, trebuie să vedem dacă va şti Costel Enache să ne blocăm, să dăm un gol şi apoi să nu primim. Filozofia e diferită. Leo vroia în permanenţă să atace şi luam bătaie. Costel spune că apărarea câştigă campionatul. La fel am început şi în primul sezon, cu CFR acasă… Poate fi ziua lui Cobrea, Miron, Burcă, Tincu, Plămadă, Unguruşan”, a spus Valeriu Iftime.

Partida FC Botoşani – CFR Cluj se va juca luni 17 iulie, de la ora 21.00, pe stadionul Municipal.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad