Connect with us

Sport

Magazinul Decathlon Botoşani se deschide mâine dimineaţă. Peste 5000 de produse pregătite. VEZI cum arată

Published

on

deschidere decathlon (48)

Mâine dimineaţă, la ora 9.00, se deschide noul magazin Decathlon Botoşani, în incinta Botoşani Shopping Center, situat pe Bulevardul Mihai Eminescu, nr. 2. Inaugurarea magazinului a avut loc în această după amiază, în prezenţa reprezentanţilor companiei.

Decathlon este cel mai important retailer european de articole sportive iar în România a ajuns la 20 de magazine.

“Anul acesta continuăm extinderea rețelei de magazine pentru a ajunge mai aproape de toți românii care iubesc sportul și un stil de viață antrenant și sănătos. Am ales să deschidem al cincilea magazin din zona Moldovei la Botoșani, pentru că am avut numeroase reacții pozitive de la clienți fideli, care își doreau un magazin Decathlon în orașul lor. Suntem siguri că vom avea în continuare o relație și mai apropiată cu botoșănenii și că vor aprecia gama variată de produse pe care le-o punem la dispoziție, cu o calitate garantată și prețuri mici tot anul”, a declarat Alex Domșa, Director de Expansiune, Decathlon România.

Magazinul Decathlon din Botoșani pune la dispoziția sportivilor un număr de peste 5.000 de articole și echipamente, destinate utilizării în peste 50 de sporturi. Produsele sunt dedicate tuturor categoriilor de vârstă și se disting prin calitate, fiabilitate tehnică, diversitate, creativitate și inovație în domeniul sportului.

Magazinul are o suprafață de 1100 m2 și este proiectat conform celor mai înalte standarde internaționale în domeniul retail-ului sportiv. Noul magazin oferă echipamente pentru o gamă variată de sporturi, precum: drumeție montană, natație, sporturi de echipă, fitness, alergare, sporturi de combatere, tenis, vânătoare, pescuit, echitație, ciclism, role, patinaj, schi și multe altele. Articolele sunt potrivite atât pentru începători, cât și pentru avansați, având o garanție de minim doi ani. Acestea pot fi achiziționate și în cadrul magazinului online Decathlon, disponibil la adresa www.decathlon.ro.

“Decathlon reprezintă cea mai bună soluție pentru cei care iubesc sportul și doresc să achiziționeze echipamente performante, tehnice și cu o calitate garantată, care să îi ajute să beneficieze de o experiență sportivă plăcută. Pe lângă produsele și echipamentele de top, vom organiza periodic și evenimente sportive specifice, de care toți botoșănenii se vor putea bucura în mod gratuit”, a afirmat Marc Pitner, Director de magazin, Decathlon Botoșani.

Primul astfel de eveniment a avut loc în weekendul de dinaintea deschiderii, în zilele de 1 și 2 iulie. Decathlon i-a invitat pe botoșăneni să facă sport împreună, în aer liber, și a organizat competiții sportive cu premii surpriză în Parcul Mihai Eminescu. Peste 2000 de persoane au participat în

cele doua zile de eveniment, iar cu această ocazie pasionații de sport au avut ocazia să testeze gratuit diverse produse marca Decathon, pentru a descoperi tehnicitatea si imaginea multisport.

Decathlon i-a surprins pe cei prezenți cu 100 de invitații VIP la inaugurarea magazinului din data de 6 iulie și cu 100 de tichete care le aduc un premiu special la vizita în magazin.

Magazinul Decathlon din cadrul Botoșani Shopping Center, situat pe Bulevardul Mihai Eminescu, nr. 2, oferă iubitorilor de sport articole și echipamente sportive conform celor mai înalte standarde de calitate și inovație din domeniu. Magazinul include produse aparținând mărcilor proprii Decathlon, precum : Quechua, Kipsta, Nabaiji, Oxelo, Domyos, Btwin sau Kalenji, cu un raport excelent calitate – preț. Denumite mărci Pasiune, acestea reprezintă o alternativă viabilă pentru produsele deja prezente pe piață, care contribuie în mod concret la împlinirea obiectivului de a face sportul accesibil tuturor. Totodată, prin produsele cu eticheta Primul Preț Tehnic, Decathlon propune clienților săi produsul cu cel mai bun raport calitate-preț, pentru fiecare gamă de produse.

La nivel mondial, DECATHLON reunește peste 60.000 de colaboratori, reprezentând 60 de naționalități. DECATHLON comercializează peste 35.000 de produse, iar în centrele sale de cercetare își desfășoară activitatea, la nivel global, peste 800 de ingineri, aflați în permanentă căutare de soluții și inovații tehnice pentru a face sportul accesibil tuturor.

deschidere decathlon (49) deschidere decathlon (48) deschidere decathlon (47) deschidere decathlon (46) deschidere decathlon (45) deschidere decathlon (44) deschidere decathlon (43) deschidere decathlon (42) deschidere decathlon (41) deschidere decathlon (40) deschidere decathlon (39) deschidere decathlon (38) deschidere decathlon (37) deschidere decathlon (36) deschidere decathlon (35) deschidere decathlon (34) deschidere decathlon (33) deschidere decathlon (32) deschidere decathlon (31) deschidere decathlon (30) deschidere decathlon (29) deschidere decathlon (28) deschidere decathlon (27) deschidere decathlon (26) deschidere decathlon (25) deschidere decathlon (24) deschidere decathlon (23) deschidere decathlon (22) deschidere decathlon (21) deschidere decathlon (20) deschidere decathlon (19) deschidere decathlon (18) deschidere decathlon (17) deschidere decathlon (16) deschidere decathlon (15) deschidere decathlon (14) deschidere decathlon (13) deschidere decathlon (12) deschidere decathlon (11) deschidere decathlon (10) deschidere decathlon (9) deschidere decathlon (8) deschidere decathlon (7) deschidere decathlon (6) deschidere decathlon (5) deschidere decathlon (4) deschidere decathlon (3) deschidere decathlon (2) deschidere decathlon (1)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad