Connect with us

Economic

Mall-ul din Botoşani a fost scos la vânzare. Va deveni un mall adevărat sau rămâne un fel de bazar?

Published

on

Uvertura Mall (1)

Filiala Suceava a Management Reorganizare Lichidare Iaşi a scos la vânzare mall-ul din municipiul Botoşani.

Investiţia a fost realizată de către omul de afaceri ieşean, Dănuţ Prisecariu. La început se promitea că vor veni branduri mari în Botoşani dar ulterior am constat că Uvertura Mall a devenit un fel de bazar cu scări rulante şi cinematograf. Mai mult, în urmă cu vreo patru ani, a devenit ţinta ironiilor pentru că la subsol funcţiona o piaţă în care se vindeau cartofi, ceapă, flori şi rachiu. Ulterior, procurorii DNA au declanşat o anchetă, vizat fiind primarul Cătălin Flutur pentru modul în care s-a concesionat terenul pentru construcţia mall-ului.

Între timp, mall-ul din Botoşani a fost la vânzare şi sunt şanse să fie cumpărat de un investitor care să îl transforme cu adevărat în mall.

“Conceput ca un amplu proiect de dezvoltare urbanistică, economică, socială şi culturală, Uvertura City Mall Botosani contribuie la dezvoltarea orasului Botosani, prin atragerea de investitori străini.

COMPLEX COMERCIAL UVERTURA CITY MALL include shopping mall, săli de evenimente, sala de cinema si bowling & billiard, dar destinatia sa poate fi de complex multifunctional. Avand in vedere cererea ridicata de spatii de birouri “high class”, Complexul Comercial Uvertura City Mall poate reprezenta o atractie pentru companii de renume.

Ansamblul se desfăşoară pe o suprafaţă totală construită de aproximativ 4.619,8 mp şi o suprafata utila de 30.259 mp.

Situat in centrul orasului Botosani, Uvertura City Mall se afla la doar cateva minute distanta de cele mai importante institutii si cladiri administrative din Botosani:
– 500 m pana la Primaria mun. Botosani,
– 1,2 km pana la Tribunalul Botosani
– 2,80 km pana la Lidl Botosani, 2 km pana la Kaufland, 1,70 km pana la Carrefour, 1,8 km pana la Botosani Shopping Center.
Uvertura City Mall Botosani reuneste in magazinele sale branduri internationale si nu numai: H&M, Kenvello, Dovani, Eponge, Mondex, Betty Ice etc.”, se menţionează în anunţul publicat de Filiala Suceava a Management Reorganizare Lichidare Iaşi.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad