Connect with us

AGRICULTURA

Când se vrea, se poate. Sistem de irigaţii refăcut pe malul Prutului GALERIE FOTO

Published

on

petre daea, statia de pompare manoleasa (1)

În urmă cu trei săptămâni, ministrul Agriculturii a fost în vizită în judeţul Botoşani. A ajuns inclusiv în comuna Manoleasa unde a vizitat o staţie de pompare a apei. A promis ca va reveni pe 30 iunie la finalizarea lucrărilor. Mulţi au râs, considerând că este doar o declaraţie politică. De asemenea, aproape toţi cei prezenţi în acea zi la Manoleasa, spuneau că este imposibil ca această lucrare să fie finalizată până pe 30 iunie.


În această dimineaţă, Petre Daea, ministrul Agriculturii, a revenit în judeţul Botoşani, în special pentru a vedea dacă s-au finalizat lucrările la respectiva staţie de pompare a apei. O parte din această investiţie a fost finalizată iar începând de astăzi fermierii din zona Manoleasa au posibilitatea să-şi irige terenurile şi să nu mai aibă de suferit de pe urma secetei.

Această staţie de pompare a apei a fost repusă în funcţiune după un deceniu şi jumătate. Ea asigura necesarul de apă pentru irigarea a peste 15.000 de hectare. Investiţia în staţia de pompare de la Manoleasa este de aproximativ 500.000 de lei, bani alocaţi de Ministerul Agriculturii.

petre daea, statia de pompare manoleasa (13) petre daea, statia de pompare manoleasa (12) petre daea, statia de pompare manoleasa (11) petre daea, statia de pompare manoleasa (10) petre daea, statia de pompare manoleasa (9) petre daea, statia de pompare manoleasa (8) petre daea, statia de pompare manoleasa (7) petre daea, statia de pompare manoleasa (6) petre daea, statia de pompare manoleasa (5) petre daea, statia de pompare manoleasa (4) petre daea, statia de pompare manoleasa (3) petre daea, statia de pompare manoleasa (2)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad