Connect with us

Economic

Botoşănenii sunt invitaţi să testeze produsele Decathlon

Published

on

Magazin Decathlon

Decathlon, cel mai important retailer european de articole sportive, deschide vineri, 7 iulie 2017, primul său magazin din Botoșani, în incinta Shopping Center Botoșani, situat pe Bulevardul Mihai Eminescu, nr. 2. Cu câteva zile înainte de marea deschidere, în weekendul 1-2 iulie, compania invită botoșănenii să facă sport în cadul unei acțiuni în aer liber, desfășurată în parcul Mihai Eminescu din oraș.

“Decathlon îi încurajează și îi susține pe toți iubitorii de sport, promovând mereu un mod de viață sănătos. Astfel, înainte de marea deschidere, care va avea loc pe data de 7 iulie, îi invităm pe botoșăneni la o sesiune specială de sport în aer liber, unde vor putea testa gratuit o serie de produse. După deschidere îi așteptăm și în magazin cu o ofertă amplă de echipamente și articole sportive pentru toate vârstele și preferințele. De asemenea, vom continua seria de evenimente sportive în cadrul cărora botosănenii vor putea testa produse, descoperind totodată și noi sporturi”, a declarat Marc Pitner, Director de magazin Decathlon Botoșani.

Participanții la sesiunea de sport în aer liber vor putea testa gratuit o serie de produse Decathlon verificându-le caracteristicile tehnice, fiabilitatea și rezistența. Printre acestea se numără trotinete, biciclete, diverse tipuri de skateboard, diferite mingi, coșuri pentru baschet, porți de fotbal, mese de tenis, corzi de sărit și o banda de alergare. De asemenea, iubitorii de sport vor putea participa la diferite competiții precum concursuri de baschet, alergare, mers pe bicicletă sau tir cu arcul.

“Magazinul Decathlon din Botoșani este al cincilea din zona Moldovei și am ales acest oraș pentru că există aici un interes crescut pentru sport. Ne continuăm astfel misiunea de a face sportul mai accesibil tuturor și de a le oferi iubitorilor de mișcare atât echipamente de cea mai înaltă calitate, cât și noi oportunități de a face sport”, a declarat Alex Domșa, Director de expansiune Decathlon.

Acțiunea din parcul Mihai Eminescu se va desfășura sâmbătă, între orele 10:00 și 20:00, în timp ce duminică amatorii de sport sunt așteptați între orele 11:00 și 18:00. Organizatorii au pregătit numeroase premii surpriză pentru participanți.

Magazinul Decathlon din cadrul Shopping Center Botoșani își așteaptă clienții începând de vineri, 7 iulie, de la ora 9:00, cu produse la cele mai mici prețuri și cu o garanție de minimum 2 ani.

La nivel mondial, DECATHLON reunește peste 60.000 de colaboratori, reprezentând 60 de naționalități. DECATHLON comercializează peste 35.000 de produse, iar în centrele sale de cercetare își desfășoară activitatea, la nivel global, 800 de ingineri, aflați în permanentă căutare de soluții și inovații tehnice pentru a face sportul accesibil tuturor.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )