Connect with us

Administratie

VEZI cât va trebui să plăteşti pentru a juca fotbal, tenis sau pentru a patina la Cornişa

Published

on

patinoar-cornisa-30

Parcul de agrement Cornişa este departe de a fi finalizat dar cei care îl vor administra încearcă să aibă totul pregătit astfel încât să se poată opera. În condiţiile în care unele obiective sunt finalizate şi ar putea fi preluate, DSPSA a propus spre aprobare în Consiliul Local o listă cu tarifele de acces la patinoar, terenuri de sport şi amfiteatru.

Potrivit proiectului de hotărâre care va fi supus spre aprobare în şedinţa din această săptămână, la patinoar, tarifele vor varia în funcţie de perioadă şi intervalul orar. Cele mai mici vor fi 10 lei iar cele mai mari 14 lei/ora. De asemenea, închirierea patinelor va costa între 5 şi 8 lei. Închirierea amfiteatrului va costa 150 lei ora sau între 1000 şi 1200 lei / zi.

Cât priveşte terenurile de minifotbal, tariful începe de la 70 lei / ora şi ajunge până la 100 lei iar la tenis de câmp variază între 20 de lei ora şi 35 lei. La balonul presostatic, tariful este de 35 lei / ora. Tarifele au fost calculate de către DSPSA, instituţia care va administra Parcul Cornişa, dar ele vor putea fi modificate de către consilierii locali.

tarife cornisa tarife cornisa1 tarife cornisa2

patinoar-cornisa-5 cornisa parc 17 martie (41) cornisa parc 17 martie (43) cornisa parc 17 martie (39) cornisa 22 septembrie (26)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad