Connect with us

Administratie

Noi tarife pentru închirierea hidrobicicletelor şi accesul la spaţiul de joacă din Parcul Eminescu

Published

on

parcul mihai eminescu

În şedinţa de Consiliu Local din această săptămână va fi supus spre aprobare un proiect de hotărâre privind noile tarife de închiriere a serviciilor prestate de Direcţia Servicii Publice, Sport şi Agrement, în zona de agrement constituită pe structura lacului din parcul “Mihai Eminescu” din municipiul Botoşani.

Potrivit proiectului de hotărâre care va fi supus spre aprobare, pentru închirierea unei barci cu vâsle de capacitate maximă 4 persoane sau a unei hidrobiciclete de capacitate maximă 2 persoane, tariful este de 12 lei/30 minute. Pentru accesul la toate facilităţile oferite în aria numită “zona de agrement pentru copii”, tariful este de 0.35 lei/ minutul. Pentru închirierea unei căsuţe din lemn amplasate în parcul “Mihai Eminescu”, pentru desfăşurarea de activităţii economice, şi de altă natură, tariful este de 12 lei/zi.

Lacul din parcul Mihai Eminescu este costisitor. Conform raportului de specialitate, peste 41.000 de lei reprezintă costurile privind apa, la care se adaugă personalul, întreţinerea bărcilor şi hidrobicicletelor. Cu toate acestea, în ultimii trei ani, veniturile au fost în creştere. În cele cinci luni cât a funcţionat în 2016, încasările au fost de peste 92.000 lei.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad