Connect with us

Sport

De ce ai nevoie pentru a câștiga la pariuri sportive?

Published

on

pariuri (1)

Nu există o rețetă clară care să-ți garanteze câștigul la pariuri sportive. Gândește-te logic: dacă ar fi existat așa ceva, casele de pariuri ar fi dispărut demult! Cu toate acestea, există un set de reguli pe care poți să-l urmezi pentru a-ți crește șansele de câștig la pariuri sportive. La fel de important este să te și ferești de cele mai mari capcane care îți vor fi întinse pe parcursul drumului tău spre succes. Despre toate aceste lucruri îți vom vorbi în cele ce urmează. Să începe cu începutul!

Urmărește aceste reguli pentru a câștiga la pariuri sportive

Alege-ți o strategie precaută de money management și ține-te de ea. În primul rând, trebuie să fi conștient de faptul că succesul în pariuri nu depinde de cât de mulți sau de puțini bani ai. Dacă reușești să-ți mărești banca cu 20% în fiecare lună, având numai 300 RON ca sumă de pornire, până la sfârșitul anului îți vei tripla banca și vei avea 1020 RON ca bancă de pornire pentru sezonul următor, și tot așa. Așadar, fii prudent și atunci când îți alegi strategia de money management pe care urmează să o pui în aplicare, stabilește-ți un obiectiv realist, pe termen lung și asigură-te că îți rezervi o marjă de câștig care să te ajute să depășești și seriile negative, care în mod inevitabil, fac parte din viața oricărui parior.

Joacă la mai multe case de pariuri online. Fondatorul celei mai mari și mai active comunități de pariori de la noi din țară a dezvăluit faptul că după mulți ani de teste, timp în care a jucat la sute de case de pariuri online, a ajuns la concluzia că profitul pe termen lung la pariuri este posibil numai dacă pariorul joacă la mai multe case de pariuri online, speculând de fiecare dată cele mai mari cote de pe piață și totodată celelalte avantaje pe care fiecare operator le are de oferit. În prezent, pariorii din România au dreptul de a juca numai la agențiile de pariuri online licențiate la ONJN; recomandările specialiștilor le găsești pe PariuriX.com.

pariuri (2)

Urmărește ponturile experților (dar nu le copia orbește). Alege să urmărești analizele și ponturile celor care oferă o transparență totală și care nu se feresc în a-și publica statisticile cu rezultatele lor. Din acest punct de vedere, cea mai serioasă echipa de tipsteri din România este cea a comunității pariorilor din România. Acolo vei găsi ponturi și analize bine documentate din diverse sporturi și campionate, care te vor ajuta să înveți cum să analizezi partidele și care totodată îți pot servi ca sursă de informare. Găsești ponturile celor mai buni din tipsteri din România accesând următorul link: https://pariurix.com/ponturi-pariuri-sportive.

Pariază cel mult 4 sau 5 ponturi pe bilet și țintește cel mult cote totale cuprinse între 5.00 și 6.00. Ideal este să joci ponturile în mod individual, pentru că până la urmă, așa joacă peste 90% dintre pariorii profesioniști. Totuși, dacă bugetul sau răbdarea nu îți permite, încearcă să te încadrezi în recomandările specificate mai sus și vei vedea că este mai ușor să te ridici cu pași mărunți decât să te îmbogățești peste noapte!

Ce nu trebuie să faci pentru a câștiga la pariuri

pariuri (3)

Nu juca niciodată mai mulți bani decât îți permiți să pierzi. Înainte de a plasa un bilet la pariuri gândește-te cum te-ai simți dacă respectivul bilet va fi pierzător. În cazul în care îți dai seama că un eșec ar putea să te afecteze în vreun fel, micșorează miza până când te simți confortabil să te lipsești de acei bani.

Ferește-te de ponturile 100% sigure. Poți fi sigură că cei care sunt implicați în mafia pariurilor nu vor vinde niciodată ponturile pe internet. Gândește-te, chiar crezi că cineva ar risca să facă închisoare pentru câteva zeci sau sute de Euro? Și dacă chiar ar fi dispus să vândă ponturi, în loc să facă împrumuturi și să le joace el la pariuri, de ce nu ar apela la persoane apropiate, care au bani? Ferește-te de aceste tentații dacă nu vrei să cotizezi la mărirea conturilor escrocilor.

Nu juca la recuperare. Oricât de ghinionist te simți și oricât de prost îți merge ziua, săptămâna sau luna, nu te abate de la strategia aleasă și nu crește mizele pentru a încerca să remontezi deîndată pierderile, pentru că vei ajunge să pierzi și ce ți-a rămas. Aceasta este capcana în care cad cei mai mulți dintre jucători. Ia o pauză atunci când vezi că lucrurile merg prost; pur și simplu fă altceva și uită de pariuri până cel puțin a doua zi.

PariuriX.compromovează parierea responsabilă și vă recomandă să nu jucați mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecințe financiare și pot cauza dependență. Vă rugăm să jucați responsabil!

PariuriX.com – 18+ Site-ul este interzis minorilor – Licență Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad