Connect with us

Sport

Moruţan s-a decis unde va juca în următorul sezon

Published

on

juniori-fc-botosani-lps-bacau-morutan-6

Olimpiu Moruţan (18 ani) este cel mai curtat jucător din lotul FC Botoşani şi unul dintre cei mai apreciaţi jucători români. FC SB, CFR Cluj, TSKA Moscova, Atalanta şi PSV au făcut oferte pentru jucătorul botoşănean.

Ofertele de la FC SB şi CFR Cluj au fost refuzate de către conducătorii clubului FC Botoşani deoarece nu erau pe măsura pretenţiilor. Cât priveşte oferte de la TSKA Moscova, Atalanta şi PSV, nu au fost luate în calcul de impresarul jucătorului. Acesta a considerat că Moruţan mai are nevoie de experienţă pentru a face pasul către un campionat puternic.

“S-a vorbit mult despre mine, că am oferte, dar eu încă rămân la Botoşani, îmi fac treaba cât mai bine aici şi vedem. Nu se ştie. Perioada de transferuri este lungă.  Personal, aş vrea să mai rămân la Botoşani, să mai joc, să mai prind experienţă şi după aia o să văd. Depinde acuma de oferte. Dar eu zic că încă o jumătate de an sau un an să joc aici. Nu am nicio presiune, îmi fac treaba mult mai bine acum, cu zvonurile acestea. Vreau să demonstrez că sunt mai bun pe zi ce trece”a declarat Olimpiu Moruţan, pentru Prosport.ro.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad