Connect with us

Sport

PERFORMANŢĂ ISTORICĂ. Sănătatea Darabani a promovat în Liga a III-a

Published

on

sanatatea darabani (5)

Sănătatea Darabani a reuşit o performanţă istorică pentru cel mai nordic oraş din România. Echipa antrenată de Radu Caşuba a reuşit în această după amiază promovarea în eşalonul trei al fotbalului românesc.

Sănătatea Darabani, campioana judeţului Botoşani, a înfruntat pe Viitorul Curiţa (Bacău), în barajul pentru promovarea în Liga a III-a. După victoria cu 1-0 de la Darabani, elevii lui Radu Caşuba porneau cu prima şansă în returul de la Oneşti. Un autocar şi două microbuze cu suporteri au plecat din Darabani pentru a-şi susţine echipa, lider de galerie fiind consilierul local Dan Tîrniceriu.

Începutul partidei a fost unul de vis pentru dărăbăneni. În minutul 15 era 0-3 şi elevii lui Radu Caşuba se pregăteau să sărbătorească victoria. Atacantul Răzvan Cărăbuş a marcat în minutele 6, 8 şi 15 iar gazdele aveau nevoie de cinci goluri pentru a promova. Băcăuanii ies la joc, reduc din diferenţă prin Socaciu (32) după care asaltează poarta lui Alin Andruş dar la pauză oaspeţii erau în avantaj.

Repriza secundă începe cu băcăuanii în atac care reuşesc să marcheze golul doi prin Ştefan Irimia şi au început să spere că pot întoarce rezultatul. În minutul 72, scorul devine 3-3 după reuşita lui Bogdan Corman şi mai aveau nevoie de două goluri. Cu zece minute înainte de final, Corman este eliminat iar misiunea gazdelor părea una imposibilă. În minutul 82, Adrian Ghiorghiciuc marcază golul patru pentru dărăbăneni şi deja nu se mai punea problema echipei care promovează în Liga a III-a. Partida s-a încheia cu scorul de 3-4 iar Sănătatea Darabani a reuşit o promovare istorică în Liga a III-a.

FOTO: Dărăbăneni.ro

Mai multe detalii pe Dărăbăneni.ro

sanatatea darabani (4) sanatatea darabani (3) sanatatea darabani (2) sanatatea darabani (1)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad