Connect with us

Economic

Piscină redeschisă în municipiul Botoşani. VEZI cât este taxa de intrare FOTO

Published

on

piscina hotel maria1

Dacă Parcul de Agrement Cornişa nu va fi funcţional nici în această vară, botoşănenii au în schimb câteva variante de a se distra în municipiu şi judeţ. După plaja de la Stânca, redeschisă în week-end-ul trecut, de astăzi se redeschide şi o piscină din municipiul Botoşani.

Este vorba de piscina hotelului Maria. Într-un mesaj postat pe facebook, reprezentanţii hotelului Maria îi anunţă pe botoşăneni că piscina este din nou funcţională iar tariful de intrare este de 20 de lei de persoană.

„Cum vremea de afară s-a încălzit suficient de tare încât să putem merge la plajă, ne-am gândit să deschidem, începând cu 21.06.2017, piscina. Aşa că, nu ezita să îţi scoţi din şifonier costumul de baie şi să vii să te răcoreşti departe de aglomeraţia oraşului, într-un cadru inedit. Taxa de intrare este de 20 de lei/persoană. În preț este inclus sezlongul și un prosop. La Complexul Hotelier “Maria” te poţi relaxa, servind un suc sau o bere rece pe terasa de lângă piscină!“, este mesajul postat de reprezentanţii Hotelului Maria.

piscina hotel maria3 piscina hotel maria2 piscina hotel maria

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad