Connect with us

Economic

O companie din Botoşani lucrează pentru LIDL: “Am fost singurii care am venit cu această soluţie”

Published

on

hidroplasto, lucrari sediu lidl romania (0)

O parte dintre companiile din Botoşani sunt foarte căutate pentru a executa lucrări în zona privată, acolo unde calitatea, preţul şi termenul de execuţie sunt principalele criterii luate în calcul.

Un exemplu este compania HIDROPLASTO care execută lucrări la noul sediu central al LIDL România, care va avea o suprafață de aproximativ 12.500 metri pătrați dedicați clădirii de birouri și 2.400 metri pătrați pentru un nou magazin. Este vorba de încă un proiect în care soluţiile personalizate oferite de HIDROPLASTO Botoşani au fost aprobate şi apreciate.

Potrivit reprezentanţilor companiei botoşănene, este un proiect inovator și complex, prin folosirea unora dintre cele mai avansate tehnologii din domeniul construcțiilor.

“Ansamblul de clădiri care acomodează atât sediul nou de birouri, cât și un magazin, este proiectat și certificat pentru a fi cât mai eco-friendly. Pe lângă utilizarea unor materiale de construcții ecologice sau chiar naturale ori reciclate, procesul de execuție în sine este, de asemenea, în conformitate cu normele cele mai ridicate de protecție a mediului. Cea mai importantă proprietate a profilelor Hidroplasto pentru acoperişuri terasă este impermeabilitatea. Profilele trebuie să fie conectate la membrana de hidroizolaţie de pe acoperişul terasei dacă se doreşte să se obţină un rezultat bun. Unele din profilele de acoperiş terasă pot fi folosite în acelaşi scop la rosturile pereţilor cortină de la substructură. Profilele de dilatatie pentru terase, subsoluri si acoperisuri tratează rosturi cu laţimi cuprinse între 25-120mm. Preiau mişcări în direcţie tridimensională. Sunt compatibile cu bitum, membrane cu sau fără strat de ardezie, realizând etanşeitate de 100% a zonelor unde sunt montate. Am fost singurii care am venit cu această soluţie. Pentru şantierul LIDL s-a ales profilul Hidroplasto tip WOD 550. Prinderea sa se va efectua mecanic, mişcarea pe care acesta o poate prelua este de 60 de mm, în toate direcţiile. Viitorul sediu central al Lidl va fi o clădire structurată în două corpuri separate, cu 4 şi respectiv 6 etaje, ambele beneficiind de caracteristici energetice de clasa A. Acesta va fi situat în zona de nord a capitalei și va avea o suprafață de aproximativ 12.500 metri pătrați dedicați clădirii de birouri și 2.400 metri pătrați pentru un nou magazin Lidl”, ne-a spus Cătălin Silegeanu, managerul companiei HIDROPLASTO.

hidroplasto, lucrari sediu lidl romania (8) hidroplasto, lucrari sediu lidl romania (7) hidroplasto, lucrari sediu lidl romania (6) hidroplasto, lucrari sediu lidl romania (5) hidroplasto, lucrari sediu lidl romania (4) hidroplasto, lucrari sediu lidl romania (3) hidroplasto, lucrari sediu lidl romania (2) hidroplasto, lucrari sediu lidl romania (1)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad